Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Володимир Єзерський: «Зорі» в Софії потрібно брати максимум, інакше біда»

Рейтинг Букмекерів
Для «Зорі» виїзний матч третього туру групового раунду Ліги конференцій проти болгарського ЦСКА перетворюється у вирішальний. Після двох турів у підопічних Віктора Скрипника в графі «очки» значиться нуль. Щоб претендувати на вихід з групи, луганцям просто необхідно перемагати в Софії. Чи зможе «Зоря» це зробити та й взагалі про перспективи української команди в матчах, що залишилися в цьому груповому турнірі, сайту bookmaker-ratings.com.ua розповів колишній захисник «Зорі» і збірної України Володимир Єзерський.
Володимир Єзерський: «Зорі» в Софії потрібно брати максимум, інакше біда»

Володимир Єзерський: «Зорі» в Софії потрібно брати максимум, інакше біда»

— Володимире Івановичу, для «Зорі» матч в Софії пройде під девізом «усе або нічого»?

— Справді, луганці самі себе загнали в кут. Майбутні поєдинки проти ЦСКА, безумовно, стануть визначальними для підопічних Віктора Скрипника. У цій групі потрібна інтрига, а її до снаги внести «Зорі», якщо, звичайно, команда прагне потрапити в плей-оф турніру.

Луганці зобов’язані розуміти, що вони представляють честь країни. Думаю, головний тренер швидко приведе хлопців до тями.

— У спарці з ЦСКА «Зорі» потрібно брати шість очок, чи, може, вистачити й чотирьох?

— Треба зробити все від себе залежне, щоб перемогти. Це той суперник, з яким потрібно брати максимум. Тим більше, що у луганців є приємний досвід протистоянь з цими болгарами, бо в сезоні-2019/2020 «Зоря» пройшла ЦСКА в третьому відбірному раунді Ліги Європи.

— Розгромна поразка в чемпіонаті від «Шахтаря» не повинна зламати луганців?

— У «Зорі» досить досвідчених футболістів, а такі виконавці повинні швидко забувати про поразки і перемоги. Тим паче чемпіонат і Ліга конференцій – це два абсолютно різних турніри. Луганці зобов’язані розуміти, що вони представляють честь країни. Думаю, головний тренер швидко приведе хлопців до тями (посміхається).

— За що ви найбільше переживаєте в майбутньому поєдинку?

— Дуже важливо, щоб луганці не забували про якісну гру у захисті, саме до оборонних дій команди зараз найбільше претензій. Ми знаємо «Зорю», яка любить атакувати, але якщо вдасться витримати розумний баланс між атакою і обороною, то все в Софії у підопічних Віктора Скрипника вийде.

Серед атакувальних гравців в «Зорі» хороша конкуренція, тому я сподіваюся, що наставнику вдасться безболісно вирішити проблему відсутності Кочергіна і луганці зіграють на тому рівні, до якого свого часу ця команда нас привчила.

— Є інформація, що Владислав Кочергін переведений в дубль. Чому, це інше питання. Це може стати втратою для «Зорі» в майбутньому поєдинку?

— Звичайно, в останні сезони цей футболіст став одним з ключових в команді. Проте серед атакувальних гравців в «Зорі» хороша конкуренція, тому я сподіваюся, що наставнику вдасться безболісно вирішити цю проблему і луганці зіграють на тому рівні, до якого свого часу ця команда нас привчила.

— Спробуєте спрогнозувати рахунок майбутнього матчу?

— Буду оптимістом, інакше не можна (посміхається). Вірю, що українській команді вдасться вивезти з Софії три очки. Мій прогноз – рахунок 2:1 на користь українців.

Відомий букмекер підтримає жіночу збірну України

Артем Мілевський візьме участь у «Танцях з зірками»?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт