Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Він знущався з українського футболу, його поява – це нонсенс»: Циганик – про Севідова у «Минаї»

Владислав Стародубцев
Відомий спортивний журналіст, ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ», Ігор Циганик різко відреагував на звістку про повернення Олександра Севідова у великий футбол.
Циганик - про Севідова у «Минаї»

Циганик – про Севідова у «Минаї»

Учора 51-річний колишній тренер низки українських клубів підтвердив, що отримав пропозицію про працевлаштування у закарпатському клубі. За його словами, у «Минаї» він буде займатися створенням науково-методичного відділу.

 «Дійсно, отримав таку пропозицію. Проте через обставини, які періодично виникають навколо мого прізвища (дискваліфікація за договірняки – «РБ»), ми вирішили, що наразі я буду займатися створенням науково-методичного відділу.

Підрозділів у «Минаї» досить багато, хоч клуб і молодий. Якщо комусь із тренерів знадобиться моя порада або допомога, я обов’язково це зроблю», – сказав Олександр в ефірі шоу ТаТоТаке». 

Севідов повинен був стати головним тренером, але у «Минаї», вочевидь, через шлейф справи з договірними матчами вирішили обрати кандидатуру маловідомого Миколи Цимбала. Натомість постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Циганик, м’яко кажучи, здивувався фактом запрошення фахівця з таким сумнівним бекграундом. 

«Севідов у «Минаї»? Для мене це болюча тема. Я багато років в українському футболі і завжди дивуюся лицемірству президентів клубів. Коли погано чи їх хтось ображає, то вони постійно вимагають правди, чесноті, біжать до журналістів, вони намагаються просити допомогу і розповідати, які вони чесні та порядні і будуть завжди за український футбол. Коли ситуація трішки змінюється, вони самотужки роблять кроки, які сприяють тому, що ти розумієш, що в українському футболі настає утопія.

Людина, яка підозрюється (КДК ФФУ визнала Олександра винним – «РБ») в організації договірних матчів (Севідов подав апеляцію на рішення щодо п’ятирічної дискваліфікації – «РБ»). 

Людина, яка має репутацію, людина, про яку знає вся країна, і про те, що робилося в Сумах. Не будемо навіть чіпати матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт». А те, що робилося в Сумах. І зараз він повертається у футбол…Це нонсенс!

Який ви хочете побудувати футбол? У вас є повага до глядачів? До людей, які працюють у футболі, до футболістів? Як футболісти будуть тренуватися під його керівництвом? Я знаю, що він вже проводив тренування, бо те, що поставили Цимбала – це номінальна фігура. Кого хочемо обманути? 

Людина знущалася з українського футболу! І зараз його знову хочемо легалізувати. Про який чесний футбол ви говорите?

У нас щось дивне коїться. Люди, які звинувачувалися у договірняках, стали символами боротьби за чесність в українському футболі. Це нонсенс!

Для мене «Минай» помирає після такого призначення. Я просто не розумію, що це за клуб, не розумію футболістів, які будуть виходити і тренуватися під керівництвом Севідова. Вони поважають себе? Як зараз дивитися на гру закарпатців, якщо будь-яка помилка гравця стане для нього клеймом «контора»?, – сказав Циганик під час авторської програми на Youtube-каналі FootballHub. 

Україна – Казахстан: прогноз і ставка Ігоря Циганика

Циганик розповів про договірні матчі в УПЛ на старті сезону

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт