Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Севідов, який дискваліфікований за договірняки, стане головним тренером «Миная»

Владислав Стародубцев
Відомий український тренер Олександр Севідов, схоже, повертається до роботи у великому футболі. 51-річний фахівець перебуває за крок від підписання контракту з «Минаєм».
Севідов за крок до підписання контракту з «Минаєм»

Севідов за крок до підписання контракту з «Минаєм»

Учора стало відомо про відставку Василя Кобіна з тренерського містка закарпатського клубу. «Минай» залишився без головного тренера за підсумками зустрічі уже колишнього керманича і президента Валерія Пересоляка. 

Найближчим часом буде повідомлено про призначення наставником команди Олександра Севідова. Сторони буцімто вже домовилися про умови співпраці, інформує Tribuna

Останнім місцем його роботи була болгарська «Верея», яку він покину два роки тому. Сам Севідов, коментуючи можливе повернення в УПЛ, не підтвердив, але і не спростував варіант з працевлаштуванням на Закарпатті. 

«Робота у «Минаї»? Розмови є, але поки це лише розмови. А щодо моєї дискваліфікації на п’ять років… Була ж і апеляція, яка не розглядалася. Рішення немає. Тому я маю право на роботу.

Звичайно, бажання працювати в українському футболі є. Я присвятив цьому своє життя. Коментувати те, що було, не хочу. Все стане на свої місця. Постійно говорити про це немає сенсу, тому що будуть вважати, що Севідов виправдовується. Все вже сказано», – сказав він в коментарі Meta Ratings.

Торік у квітні Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ заборонив Севідову, який тоді працював у тренерському штабі «Сум», здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 5 років та на 5 років умовно із встановленням випробувального строку 2 роки, а клуб був позбавлений професійного статусу через участь у матчах з фіксованим результатом. Натомість Олександр усі звинувачення неодноразово відкидав, апелюючи до того, що у КДК навмисно хочуть знищити його кар’єру. 

На цю мить «Минай» перебуває на передостанньому – 13 місці турнірної таблиці, маючи в активі 14 очок. Остання перемога закарпатців датована кінцем лютого, коли вони перемогли донецький «Олімпік» (2:1).

Сьогодні «Рейтинг Букмекерів» розповідав, що учасник РПЛ «Тамбов» відсторонив від тренувань двох футболістів команди – їх підозрюють у незаконних ставках на матчі свого ж клубу.  

Підписуйтеся на наші сторінки у Instagram та Telegram.

Кополовець пригадав, як брав участь в договірному матчі

УПЛ: букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Динамо» після поразки «Шахтаря»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт