Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Віктор Грачов: «Зорі» під силу зупинити «Шахтар»

Ярослав П'ятницький
Центральним матчем 27-го туру в українській Прем’єр-лізі буде протистояння третьої та першої команд чемпіонату. «Гірники» зараз очолюють турнірну таблицю, але у разі успішного для себе результату луганці можуть і самі розраховувати на чемпіонство. Своїми очікуваннями від цього поєдинку з порталом «Рейтинг Букмекерів» поділився екснападник донеччан Віктор Грачов.

грачов

— Вікторе Олександровичу, у разі перемоги «Зоря» має реальні шанси поборотися за чемпіонство. Ви розглядали такий варіант розвитку подій?

— Цього сезону я уважно стежу за виступами команди Патріка ван Леувена. І зараз у мене складається думка, що «Зоря» здатна зробити сюрприз на фініші чемпіонату.

Передумови до цього є хоча б тому, що у другій частині сезону луганці помітно додали у грі. Більш того, цей колектив демонструє, мабуть, найкращий футбол серед усіх українських команд.

— Та все одно фаворитом поєдинку є «Шахтар». Що луганський клуб може протиставити лідеру чемпіонату, аби досягти максимального результату?

— За останні 10 років «Зоря» ще не була такою близькою до завоювання золотих медалей – це може стати негативним чинником для луганців. Вони не мають досвіду цієї боротьби на відміну від того ж «Шахтаря».

Такий інстинкт суперництва виробляється роками. Але те, що «гірникам» буде надто складно виграти цей матч – я в цьому не сумніваюся. Впевнений, що на нас чекає захопливий поєдинок.

— Календар матчів, що залишилися, видається складнішим у донеччан. Ви згодні?

— Так. Після «Зорі» підопічним Ігора Йовічевіча треба буде зіграти ще з «Дніпром-1» і «Ворсклою». Тоді ж як на луганців чекають зустрічі з «Олександрією» та «Минаєм».

Втім, на цю мить все залежить від «Шахтаря» – і вони це чудово розуміють. Я і не пам’ятаю такої гостроцікавої кінцівки чемпіонату в історії українського футболу.

Хоча з іншого боку я дуже засмучений тим, що творить «Дніпро-1» із суддівством – це не піддається жодній критиці. Адже чемпіонство теж пахне, але ж краще не мати золотих медалей з таким присмаком.

Як потім футболісти дивитимуться у вічі своїм колегам? На мою думку, на перше місце повинні претендувати «Шахтар» або «Зоря».

— Якою ви бачите гру між донеччанами та луганцями?

— Важке питання. Я бачу складний поєдинок для обох опонентів, у якому все вирішать нюанси чи взагалі фарт. На чиєму боці він буде? Мені відповісти складно, настільки все заплутано. Нехай переможе найсильніший, якщо, звичайно, він визначиться (усміхається).

«Зоря» зараз показує більш якісний футбол, але є конкретний день та конкретний матч, у якому «Шахтар» хоче перемогти не менше, оскільки втрата очок для «гірників» може стати катастрофою.

— Тоді яким буде ваш прогноз на це протистояння?

— Думаю, що гра між підопічними Ігора Йовічевіча та Патріка ван Леувена завершиться внічию з рахунком 1:1.

Прогнози експертів на матч «Зоря» – «Шахтар»

Прогнози експертів на поєдинки УПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт