Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Betway – новий беттинг-партнер «Атлетіко»

Владислав Стародубцев
Чинний чемпіон Ла Ліги підсилився партнерством з одним з найбільших гравців на світовому ринку беттингу — компанією Betway.
Відомий букмекер став беттинг-партнером «Атлетіко»

Відомий букмекер став беттинг-партнером «Атлетіко»

За умовами угоди, термін якої спливає за два роки, букмекер стане офіційним партнером «Матрацників» у частині ставок на спорт. Співпраця орієнтована на міжнародні ринки поза межами Іспанії та Азії. 

Традиційно для таких контрактів передбачена низка маркетингових умов: брендинг Betway з`явиться на світлодіодних рекламних щитах арени «Ванда Метрополітано» під час поєдинків чемпіонату Іспанії. Також футболісти «Атлетіко» братимуть участь у медійних кампаніях букмекера, зокрема допомагатимуть у створенні «соціального та цифрового контенту, з яким уболівальники зможуть легко взаємодіяти». 

У Betway сподіваються, що завдяки співпраці з мадридським клубом їм вдасться підвищити впізнаваність бренду і його продуктів серед поціновувачів футболу. 

Коментуючи факт укладання контракту Ентоні Веркман, генеральний директор Betway, зазначив: «Ми неймовірно пишаємося тим, що нам вдалося стати офіційним беттинг-партнером чинних чемпіонів Ла Ліги. 

«Атлетіко» — великий клуб, який бере участь в чемпіонаті Іспанії та Лізі чемпіонів. Це одні з найбільш популярних турнірів у світі спорту. Завдяки команді, що складається з всесвітньо визнаних імен, це партнерство ще більше підвищить впізнаваність нашого бренду, який має амбітне глобальне бачення», – підсумував він. 

Водночас комерційний директор «Матрацників» Іньїго Аснар також у захваті від початку партнерства з таким відомим брендом у світі беттингу:  

«Ми зацікавлені в партнерстві з Betway за межами Іспанії. Це провідний глобальний гравець у своєму секторі, який стане важливою підтримкою стратегії міжнародного розширення «Атлетіко».

Сподіваємося найближчим часом розпочати спільну роботу і зробити це партнерство великим успіхом як для Betway, так і для «Атлетіко Мадрид», – сказав клубний представник. 

Чому акцентується увага саме на партнерстві поза межами Іспанії? Як днями інформував «РБ», в Іспанії почала діяти заборона реклами букмекерів та інших гемблінгових брендів, тому відповідні логотипи зникли з екіпірування команд у новому сезоні, а за порушення чинного законодавства передбачені величезні штрафні санкції, тож клуби Ла Ліги потроху почали шукати інших спонсорів.

Власник великих гемблінгових брендів хоче ввести обмеження для молоді

Федерація футболу Франції уклала угоду з букмекером

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт