Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Відбулося перше засідання оновленого Комітету з етики і чесної гри

Рейтинг Букмекерів
Сьогодні в Будинку футболу пройшло перше засідання Комітету з етики та чесної гри під головуванням Франческо Баранки. Учасники зустрічі обговорили першочергові завдання Комітету та окреслили нормативний інструментарій, з допомогою якого команда Баранки планує боротися з договірними матчами в Україні, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Відбулося перше засідання оновленого Комітету з етики і чесної гри

Як зазначив сам керівник Комітету Франческо Баранка, він та його колеги будуть підтримувати якомога тісніший зв’язок з керівниками усіх ліг та футбольних клубів.

«Насамперед ми покликані створити систему для боротьби з матчами з фіксованим результатом. Президент ФФУ поділився інформацією щодо проблемних команд та футболістів. Мусимо ретельно пильнувати за поєдинками в усіх українських лігах. Відсьогодні треба почати конкретну боротьбу», – заявив голова оновленого Комітету.

Окрім того, представники Комітету планують особисто відвідувати всі матчі, щодо яких виникатимуть навіть найменші підозри в організації фіксованого результату.

Наприкінці засідання оновленого Комітету з етики та чесної гри до його учасників приєднався президент ФФУ. Андрій Павелко побажав команді Франческо Баранки плідної роботи та успіхів у боротьбі з договірними матчами.

«Впевнений, що ті надії, які є у наших вболівальників і наших журналістів, справдяться. Сподіваюсь, що з приходом до Комітету етики та чесної гри настільки амбіційних людей, ми зможемо побороти ракову пухлину – договірні матчі. На жаль, на сьогоднішній день з цим борються всі країни світу. Це явище дуже активно і агресивно входить у життя футболу. Я вдячний таким авторитетним людям, що вони погодилися увійти в наш Комітет», – сказав президент ФФУ.

https://i0.wp.com/www.imgonline.com.ua/result_img/imgonline-com-ua-2to1-KtNQTVQgN4ou.jpg?resize=940%2C300&ssl=1

Оновлений склад Комітету з етики і чесної гри ФФУ провів перше засідання

Нагадаємо, що до оновленого складу Комітет ФФУ з етики та чесної гри увійшли 12 осіб, серед яких три журналісти. Додамо, що Франческо Баранка, голова некомерційної організації Federbet, що бореться з договірними матчами, очолив Комітету ФФУ з питань етики та чесної гри ще торік, 12 грудня.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт