Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Тренерів збірної США з тенісу покарали, а першій ракетці країни погрожують беттори

Олександр Дузь
Міжнародна агенція ITIA, яка спеціалізується на питаннях дотримання спортивних принципів в тенісі та протидії корупції, дискваліфікувала Марді Фіша та Боба Браяна.
Тренерів збірної США з тенісу покарали через рекламу букмекерів, а першій ракетці країни погрожують беттори

Тренерів збірної США з тенісу покарали, а першій ракетці країни погрожують беттори

Причиною стала реклама букмекерів. Екстенісисти просували продукти букмекерських компаній через свої профілі у соціальних мережах.

Боб Браян наразі входить до тренерського штабу збірної США на Кубку Девіса, Марді Фіш – капітан. Саме тому їхні дії підпадають під регламент антикорупційної програми. Кожен має заплатити штраф розміром $10 тисяч.

Фіш та Браян отримали тільки умовну дискваліфікацію на чотири місяці, адже співпрацювали під час розслідування та одразу ж після попередження видалили рекламні пости.

Умовне покарання діє тільки у випадку, якщо не буде повторних порушень протягом найближчих чотирьох місяців, починаючи з 11 листопада поточного року.

Чинний перший номер США Тейлор Фрітц прокоментував рішення ITIA:

Вони рекламували компанію, яка займається ставками на спорт. Я точно знаю, що вони не говорили ставити на теніс або щось подібне. Однак це проти правил, я розумію. У жодному разі тенісисти не повинні говорити людям робити ставки на теніс. Те, що трапилося з Бобом і Марді – прикро.

Загалом Фрітц не у захваті від ставок та вважає, що вони заважають спортсменам жити та спокійно займатися своєю роботою:

Бувають переслідування через ставки. Ми отримуємо від 50 до 100 погроз, нам бажають смерті після кожного програного матчу. Жахливі повідомлення, уся ненависть, всі негативні сторони азартних ігор й ми не отримуємо нічого позитивного. Це несправедливо щодо нас.

Перша ракетка Сполучених Штатів не вперше публічно говорить про цькування гравців з боку бетторів. Якось він вже розказував, що стикнувся з хвилею негативу після того, як вирішив не зніматися з турніру в Торонто, маючи проблеми з серцем.

Зазвичай все закінчується погрозами в соціальних мережах, однак іноді наслідки, на думку Фріца, можуть бути й більш трагічними.

Боб Браян був одним з найкращих парних тенісистів свого покоління. Разом з братом-близнюком він займав першу сходинку рейтингу. Марді Фіш – екссьома ракетка світу в одиночці. 25-річний Тейлор Фріц наразі займає дев’яту сходинку рейтингу ATP.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт