Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Суддівський скандал у матчі «Арсенал» – «Борнмут»: уболівальники називають VAR «договірною системою» (ВІДЕО)

Ярослав Перканюк
На 73-й хвилині Семеньо забив гол і повернув «Борнмут» у гру. Але система VAR зафіксувала порушення правил на воротарі «Арсеналу» Раї, через що гол було скасовано. «Арсенал» здобув розгромну перемогу з рахунком 3:0.
«Арсенал» - «Борнмут»

«Арсенал» – «Борнмут»

Сьогодні, 4 травня, відбуваються матчі 36-го туру чемпіонату Англії. Ігровий день відкривали команди «Арсенал» і «Борнмут». У перемозі канонірів не вагалися ні експерти, ні букмекери (перемога «Арсенала» оцінювалася коефіцієнтом 1,25 за лінією БК «Фавбет»).

Вперше за довгий час «Арсенал» перебуває за крок від історичного чемпіонства. Каноніри випереджають найближчого переслідувача «Манчестер Сіті» на чотири очки (у «містян» два матчі в запасі). Тож сьогодні в Артети та компанії не було права на помилку.

Зустріч розпочалася з тотального домінування «Арсеналу». Господарі поля мали велику кількість гольових моментів, але Сака відкрив рахунок лише на 45-й хвилині з пенальті. На 70-й хвилині рахунок став 2:0, а потім і 3:0.

На 73-й хвилині матчу стався спірний інцидент, воротар «Арсеналу» припустився помилки на виході, чим скористався Семеньо і повернув інтригу, зробивши рахунок 2:1. Але переглянув VAR, арбітр матчу скасував забитий м’яч, зафіксувавши порушення правил на воротарі Рая.

У соціальних мережах відео з падінням Рая стало вірусним і за кілька годин зібрало мільйони переглядів. Більшість уболівальників не побачила передумов до скасування голу, тому система VAR зазнала критики.

Висловилися й гравці «Борнмута», які незадоволені дивним рішенням арбітра. Ми зібрали найцікавіші висловлювання вболівальників у соцмережах:

Техо Абу: «АПЛ починає перетворюватися на жарт. Договірні матчі у нас на очах».

Яструби: «Договірні матчі в Прем’єр-лізі виходять з-під контролю. Нижче ви побачите, як до «Арсеналу» застосовуються подвійні стандарти, оскільки вони беруть участь у чемпіонських перегонах. Злочинна поведінка суддівського корпусу».

Челле: «Педді Пімблетт кілька місяців тому сказав, що VAR – це сучасна система для договірних матчів. Ви знаєте, тепер я думаю, що він має рацію».

Деніел: «У той момент, коли ви зрозумієте, що VAR – це всього лише система для договірних матчів, вам буде вже все одно».

Рекс: «Усі говорять про договірні матчі в НБА, але подивіться на цей цирк в АПЛ. Ліга перетворилася на суцільний жарт, де працює система VAR, але при цьому кожного туру скандали та смішні рішення суддів».

Прогнози на спорт на сьогодні доступні в нашій рубриці.

Футбол став абсолютним світовим лідером за потенційними «договірняками» у квітні

Карлоса Алькараса звинуватили у маніпулюванні результатом – це зробив російський бізнесмен

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт