Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Карлоса Алькараса звинуватили у маніпулюванні результатом – це зробив російський бізнесмен

Ярослав П'ятницький
Третя ракетка світу неочікувано зіткнувся зі звинуваченнями в участі у договірних матчах від абсолютно невідомого для нього російського бізнесмена Михайла Зальцмана.

алькарас

Зальцман навіть стверджує, що перебуває в контакті з департаментом ATP, який відстежує «дивні» поєдинки. Також він направив відповідний лист до оргкомітету «Мастерса» у Мадриді, Федерації тенісу Іспанії та іспанської прокуратури.

Ба більше, бізнесмен повідомляє, що він має незаперечні та переконливі докази зв’язку Карлоса Алькараса з певними бандитськими угрупованнями.

Після цього одразу ж було знайдено суперечність у словах Зальцмана. Наприклад, той говорить про те, що Алькарас навмисно програв гейми, які могли стати останніми у матчі проти Олександра Шевченка та Ян-Леннарда Штруффа на турнірі у Мадриді минулого тижня.

При цьому бізнесмен називає нібито договірним шостий гейм 2-го сета в матчі проти Шевченка («подача Алькараса за рахунку 5:0»).

Але насправді у поєдинку Алькараса та Шевченка не було рахунку 5:0, хоча іспанець справді програвав свою подачу як у 1-му, так і в 2-му сетах, однак це не були останні гейми у матчі.

У поєдинку зі Штруффом іспанський тенісист дійсно програв свою подачу у дев’ятому геймі 3-го сету, коли міг закривати матч. Згодом він здобув перемогу вже на тай-брейку.

Зальцман стверджує, що це якраз ті гейми, які Карлос Алькарас програв навмисно для того, аби представники загадкової мафії змогли заробити на ставках.

Багато любителів спорту скептично поставилися до цієї новини, припускаючи те, що у Зальцмана, ймовірно, просто «прогоріла» ставка на перемогу Алькараса в одному з матчів за участю іспанця.

Один з користувачів підмітив, що Карлос у грі проти Штруффа вів з рахунком 5:3, 40:0. І якщо метою Алькараса було «здати» гейм, немає сенсу доводити аж до такого рахунку. Оскільки в одному з трьох розіграшів будь-який зрив удару від опонента або неприйнята ним подача – і гейм виграно.

Французький тренер звинуватив російський клуб у підкупі арбітрів на Кубку УЄФА 2004/05

Стало відомо, скільки потенційних договірних матчів у тенісі виявили з початку року

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт