Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Російський футбольний клуб підозрюють в організації договірних матчів

Сергій Гумен
У Російському футбольному союзі заявили про факт перевірки можливих маніпуляцій з результатами матчів барнаульської команди.
Російський футбольний клуб підозрюють в організації договірних матчів

Російський футбольний клуб підозрюють в організації договірних матчів

Російський футбольний союз (РФС) проводить перевірку інформації про можливі маніпуляції з результатами матчів ФК «Динамо-Барнаул», повідомили виданню Tolknews в службі комунікацій організації. Дані про можливу участь барнаульського клубу в договірних матчах і ставках на них містяться і в анонімному листі, який надійшов до редакції. У ньому повідомляється, що ставити на свої поразки могли як окремі гравці команди, так і представник тренерського штабу.

До листа додаються скріншоти листування у месенджері WhatsApp, які нібито говорять про факти обговорення ставок на договірні поєдинки. Футболісти барнаульського «Динамо» виграли у команд, назви яких були вказані в цьому листуванні, при цьому суперники алтайського клубу вважалися явними фаворитами матчів.

Про те, за якими саме фактами та щодо яких персон проводиться перевірка барнаульського клубу, у РФС не уточнили. У пресслужбі ФК «Динамо-Барнаул» повідомили, що за підсумками першого кола РФС проводить перевірку в багатьох футбольних клубах на предмет виявлення можливих маніпуляцій з результатами матчів, це постійна практика.

«По анонімному повідомленню, яке було поширене серед алтайських ЗМІ, футбольний клуб «Динамо-Барнаул» проводить внутрішню перевірку», – додали в клубі.

Міністр спорту Алтайського краю Олексій Перфильєв відреагував на цю інформацію.

«На жаль, до нас почали надходити сигнали про ставки футболістів на ігри з власною участю, спортивний світ тісний. Журналісти стали ставити відповідні питання, в інших регіонах команду стали згадувати в цьому ключі, що абсолютно не радує. Ми за чистий спорт. Міністерство розпочало перевірку, роботу ведемо як всередині клубу, так і на рівні міністерства та РФС.

Якщо інформація підтвердиться, то рішення з нашого боку будуть дуже жорсткими. Якщо не підтвердиться, це для нас буде підказкою спостерігати за клубом пильніше, бо диму без вогню не буває», – наводить слова міністра видання «Р-Спорт».

У 2010-му році барнаульське «Динамо» вже підозрювали в договірному матчі з командою «Сахалін» з Південно-Сахалінська. Тоді «Синьо-білі» повели в рахунку після першого тайму, але в підсумку поступилися господарям 1:3.

Сьогодні, 24-го листопада, стало відомо, що двох російських футбольних арбітрів підозрюють в організації договірних матчів.

Двох російських футболістів дискваліфікували за гру на тоталізаторі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт