Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Реал Мадрид – Манчестер Сіті Ліга чемпіонів: прогноз на матч 09.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Реал Мадрид – Манчестер Сіті плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 9 квітня 2024.

реал-сіті

Найбільш гучною вивіскою на стадії чвертьфіналу престижного турніру Ліга чемпіонів 2024 безсумнівно буде протистояння Реал Мадрид – Манчестер Сіті. Цікаво, що «вершкові» йдуть у букмекерів андердогом на своєму стадіоні всього лише дев’ятий раз за 300 останніх матчів.

Перший поєдинок плей-оф ЛЧ між підопічними Карло Анчелотті та Хосепа Гвардіоли відбудеться у вівторок, 9-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена мадридців – «Сантьяго Бернабеу».

Нижче на цій сторінці користувачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ліги чемпіонів Реал Мадрид – Манчестер Сіті, а також інформацію щодо трансляції першої гри між іспанським та англійським колективом.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії VBET оприлюднили власні коефіцієнти Реал Мадрид – Манчестер Сіті. На їхню думку, більше шансів на перемогу мають саме підопічні Хосепа Гвардіоли, навіть попри те, що гратимуть на виїзді в Іспанії:

  • Перемога «Реала» – 2.94 (ймовірність 33%)
  • Нічия – 3.45 (29% ймовірності)
  • Перемога «Ман Сіті» – 2.56 (ймов. 38%)

Прохід мадридського клубу до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА за сумою двох поєдинків оцінюється коефіцієнтом 2.63 (ймовірність 37%), тоді як на аналогічний успіх «містян» пропонують кеф 1.55 (63%).

Прогнози експертів

Відомий український журналіст-інсайдер і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Бурбас підготував свій прогноз на матч Ліги чемпіонів Реал Мадрид – Манчестер Сіті:

Безпрограшна серія «вершкових» наразі становить 13 поєдинків. До цього вони вилетіли з Кубка Іспанії в овертаймі, а ще перед цим мали в рази довшу серію без осічок. У «Ман Сіті» подібна серія удвічі довша – 25 поєдинків поспіль з грудня 2023-го року вони не програють.

Я думаю, що саме на домашній поєдинок «Реал» зробить ставку, адже як показує практика, то їхати на «Етіхад» складно – майже без шансів там зачепитися за очки чи здолати «Сіті». Це показали попередні сезони, в яких доля вже зводила «Реал» і «Ман Сіті».

Тому мій прогноз, що мадридці не програють, а в матчі буде забито мінімум три м’ячі. Є кому забивати у «вершкових» (Вінісіус, Родріго, Беллінгем і т.д.), є майстри відзначатися і в гостей (Холанд, Де Брюйне, Фоден, Сілва тощо). Сумно не буде – буде голепад!

Подивитися інший прогноз на матч плей-оф ЛЧ Реал Мадрид – Ман Сіті від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч плей-оф Ліги чемпіонів Реал Мадрид – Манчестер Сіті 9 квітня 2024? Переглянути протистояння між командами Карло Анчелотті та Хосепа Гвардіоли можна на відомому медіасервісі Megogo, який є єдиним транслятором єврокубків в Україні, а також на всіх платформах, що мають доступ до цього онлайн-сервісу.

Сергій Ковалець: «Арсенал» є фаворитом проти «Баварії», а в «Реала» і «Ман Сіті» – паритет»

ТОП беттинг-апсетів тижня: нічия «ПСЖ», втрата «Челсі» та чергова поразка «Баварії»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт