Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Реал Мадрид – Барселона Ла Ліга: прогноз на матч 21.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Реал Мадрид – Барселона 32 туру Ла Ліги: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 21 квітня 2024.

реал-барселона

Протистояння Реал Мадрид – Барселона цими вихідними буде останнім у нинішньому розіграші чемпіонату Іспанії Ла Ліга 2023 / 2024.

Цікавий факт: «вершкові» в цьому сезоні жодного разу не програли вдома, натомість «синьо-гранатові» у чемпіонаті Іспанії жодного разу не програли на виїзді. Можливо, одна із цих серій незабаром перерветься.

Поєдинок між підопічними Хаві та Карло Анчелотті відбудеться у неділю, 21-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена мадридців – «Сантьяго Бернабеу».

Нижче в цій публікації читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Реал Мадрид – Барселона, а також інформацію щодо трансляції останнього в цьому сезоні Ель Класіко.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії Favbet виставили свої коефіцієнти Реал Мадрид – Барселона. Аналітики БК вважають господарів фаворитом гри, тоді як абсолютно однаковими є котирування на нічию та виграш каталонців:

  • перемога «Реала» – 1.95 (ймовірність 50%)
  • нічия – 4.05 (25%)
  • перемога «Барселони» – 4.05 (25%)

Непрограш підопічних Хаві Ернандеса (Х2) можна заграти за коефіцієнт 2.04, а ставка «обидві команди заб’ють» оцінюється кефом 1.54.

Прогнози експертів

Прогнозист «Рейтингу Букмекерів», амбасадор Favbet і професійний букмекер Максим Кравець підготував свій прогноз на матч іспанської Прімери Реал Мадрид – Барселона:

«Барселона» залишається єдиним конкурентом «Реала» у боротьбі за титул. Втім, каталонці все одно відстають від лідера на 8 очок. Перемога «вершкових» однозначно закриє питання стосовно чемпіона, але і нічия мадридців цілком влаштує і буде ще одним кроком до титулу.

В першому колі мадридці обіграли «Барселону» на її полі 1:2 завдяки дублю феноменального Джуда Беллінгема, а в січні ще й розгромили 4:1 у рамках Суперкубка.

Є впевненість, що «бланкос» знову не програють і тому є сенс поставити на них із форою (0). Розумію, що коефіцієнт не надто високий, але це точно надійніше, ніж брати чисту перемогу команди Анчелотті.

Подивитися інший прогноз на матч 32 тур Ла Ліги Реал Мадрид – Барселона від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Реал Мадрид – Барселона 21 квітня 2024? Переглянути легендарне протистояння Ель Класіко можна на медіасервісі Megogo, який має права на трансляцію іспанської Прімери. Також подивитися цей поєдинок буде змога на всіх ресурсах, що мають доступ до названої платформи.

Букмекери оцінили шанси команд на вихід до фіналу ЛЧ та виграш трофея

Дослідження: чи можна було заробити, якщо ставити на «Баєр» в кожному матчі Бундесліги?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт