Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Дослідження: чи можна було заробити, якщо ставити на «Баєр» в кожному матчі Бундесліги?

Ярослав П'ятницький
Портал «Рейтинг Букмекерів» вирішив зробити підрахунок – чи вдалося б отримати прибуток тим бетторам, які би ставили на перемогу леверкузенців у кожному поєдинку чемпіонату Німеччини зі старту сезону.

баєр

На вихідних «Баєр» розгромив удома «Вердер» (5:0) та оформив дострокове чемпіонство в Бундеслізі. Команда Хабі Алонсо набрала 79 очок і стала недосяжною для «Баварії» та «Штутгарта», у яких по 63 залікових пунктів.

Перед початком сезону букмекери приймали ставки на чемпіонство «Баєра» з коефіцієнтом 50.00. Вище оцінювалися шанси не лише «Баварії» (1.30), а й дортмундської «Боруссії» (6.00) та навіть «Лейпцига» (13.00).

Підопічні Хабі Алонсо досі не зазнали жодної поразки за весь сезон. Вони перервали в чемпіонаті гегемонію мюнхенської «Баварії», яка тривала 11 років поспіль.

«Рейтинг Букмекерів» зробив дослідження – чи можна було б заробити, якщо ставити на «Баєр» флетом (фіксований розмір ставки) в кожному матчі Бундесліги від початку цього сезону.

На інфографіці нижче можна побачити всі поєдинки леверкузенців у чемпіонаті Німеччини до цього часу, коефіцієнти букмекера GGBetUA на перемогу «фармацевтів» у кожному з них, а також рух грошового балансу (флет складає умовні 100 гривень).

інфографіка-баєр

Як бачимо, підопічні Хабі Алонсо виграли 25 матчів у Бундеслізі з 29-ти, ще чотири поєдинки завершилися внічию. Тож ставка на перемогу «Баєра» не зіграла всього у чотирьох випадках – чистий прибуток склав би 975 гривень, або ж +9,75 флета.

Такі показники виходять за умови фіксованої ставки саме 100 грн. У разі зміни суми парі в більший чи менший бік – зміниться й підсумковий баланс, але він точно буде плюсовим.

Навіть якщо ставити на перемогу леверкузенського клубу лише в тих матчах, де коефіцієнт на їхній виграш становив би щонайменше 1.50 – можна теж фіксувати чималий прибуток у розмірі 650 гривень (+6,5 флетів).

«Баєр» став першою командою в історії Бундесліги, яка не зазнала поразок у перших 29-ти поєдинках сезону в чемпіонаті. «Фармацевти» мають серію з 43-х матчів без поразок у всіх турнірах – 38 перемог та 5 нічиїх. Це повторення рекорду ТОП-5 чемпіонатів, який належить «Ювентусу».

Раніше леверкузенський клуб ніколи не ставав чемпіоном країни, натомість п’ять разів вигравав срібні медалі Бундесліги (1997, 1999, 2000, 2002 та 2011). Одначе, «Баєр» має у своєму активі Кубок Німеччини (1992/93) та Кубок УЄФА (1987/88).

Беттори програли понад 1,2 млн фунтів через ставки на «Ліверпуль» з невисоким кефом

Betfred достроково виплатив виграші за ставками на чемпіонство «Ман Сіті» в АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт