Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«ПСЖ» – «Манчестер Сіті»: хто ближчий до виходу у фінал Ліги чемпіонів на думку букмекерів?

Владислав Стародубцев
У другій півфінальній парі Ліги чемпіонів «ПСЖ» протистоятиме «Манчестер Сіті». Як букмекерська компанія Favbet оцінює шанси команд у паризькому поєдинку, дізнаєтесь у нашому бетторському прев’ю.
«ПСЖ» - «Манчестер Сіті»: хто ближчий до виходу у фінал Ліги чемпіонів на думку букмекерів?

«ПСЖ» – «Манчестер Сіті»: хто ближчий до виходу у фінал Ліги чемпіонів на думку букмекерів?

Відповідно до оцінки фахівців, підопічні Хосепа Гвардіоли попри статус гостей є фаворитами майбутньої зустрічі: перемога «ПСЖ» – 29% (коефіцієнт – 3.40), звитяга «Манчестер Сіті» – 45% (2.19). Нічия – найменш імовірний підсумок (26%, 3.80). 

У маркеті на вихід до наступного етапу змагань майже подвійну перевагу мають англійці: шанси манкуніанців зіграти у фіналі – 63% (1.53), а парижан – 36% (2.66). 

«ПСЖ» – «Манчестер Сіті»: прогноз і ставка Івана Громікова

У 16,5% оцінюють імовірність варіанту, за яким зіграє ставка «фора -1»  на господарів. Натомість 31% – що гості переграють суперника з гольовим гандикапом щонайменше в один м’яч. Водночас поціновувачі результативного футболу можуть бути задоволені, адже, найімовірніше, команди зможуть пробити тотал «більше», принаймні про це свідчать коефіцієнти: «низ» – 45%, «більше» – 55%. Схожий розклад сил і у маркеті «обидві заб’ють»: 58% проти 42%. 

Головний актив «ПСЖ» нападник Кіліан Мбаппе (45%) і досвідчений наконечний атак «Манчестер Сіті» Серхіо Агуеро (45%) – перші за імовірністю голу у складі обох команд. Дещо нижчі шанси в Ілкая Гюндогана і Неймара – по 40%. Сума вашого парі помножиться на 7 (14%), якщо оформити забитий м’яч зможе українець Олександр Зінченко. 

Найімовірніший підсумок першої зустрічі – результативна нічия (26%). 

Статистичні факти про матч «ПСЖ» – «Манчестер Сіті»

  • За усю історії команди грали між собою лишень тричі: 1 перемога у доробку «Містян» (1:0), ще 2 поєдинки завершилися внічию (2:2 і 0:0). Виходить, що чинний чемпіон Ліги 1 жодного разу не перегравав тріумфатора АПЛ, хоча матчів було обмаль;
  • Статистика «ПСЖ» у півфіналах Кубка Кубків/Ліги чемпіонів: В1 («Мілан» 1994/1995 0:1, 0:2), П1 («РБ Лейпциг» 2019/2020 3:0). Статистика «Манчестер Сіті»: П1 («Реал» 2015/2016 0:0, 0:1);
  • «ПСЖ» вдев’яте поспіль вийшов у плей-оф Ліги чемпіонів. До минулого сезону парижани тричі підряд вилітали у 1/8 фіналу. Якщо парижани пройдуть манкуніанців, то стануть третім клубом з Ліги 1, який зіграє в фіналі турніру більше одного разу;

  • У двох останніх домашніх матчах з клубами з Англії у пасиві парижан дві поразки. У матчі-відповіді 1/8 фіналу (2018/2019) «ПСЖ» поступився «Манчестер Юнайтед» з рахунком 1:3 і програв через правило виїзного гола (2:0 в гостях). Єдина домашня перемога у п’яти останніх домашніх матчах проти представників АПЛ датується листопадом 2018-го року, коли французи обіграли «Ліверпуль» 2:1.
  • Статистика «ПСЖ» вдома з англійськими клубами: В4, Н4, П3. Статистика «Ман Сіті» в матчах з французькими клубами: В4 Н3 П3. Команда Гвардіоли виграла 11 з 16 останніх матчів на виїзді в єврокубках (Н3, П2);
  • У трьох попередніх єврокубкових півфіналах «Містяни» програвали на виїзді з рахунком 0:1;

Кадрові втрати

У розташуванні «Манчестер Сіті», на щастя для Пепа, немає ані травмованих, ані дискваліфікованих. В таборі «ПСЖ» ситуація з кадрами гірша – у клубному лазареті продовжують заліковувати травми Хуан Бернат, Рафінья і Александр Летельє. 

Поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між «ПСЖ» та «Манчестер Сіті» відбудеться у середу, 28-го квітня, на стадіоні «Парк де Пренс». УЄФА призначив головним арбітром досвідченого німця Фелікса Бриха, якому на лініях допомагатимуть Марк Борш і Штефан Лупп, а головним у кімнаті VAR буде Марко Фрітц. Пряма трансляцію зустрічі у Парижі, що розпочнеться о 22:00, покажуть телеканали «Футбол 2» та Vollia Football 1.

Переможець цієї пари у вирішальному протистоянні Ліги чемпіонів зіграє з сильнішим з двійки «Реал Мадрид»/«Челсі». Відповідно до котирувань Favbet, фаворитом першої зустрічі є «Королівський клуб».

«ПСЖ» – «Манчестер Сіті»: прогноз і ставка В’ячеслава Заховайла

«ПСЖ» – «Манчестер Сіті»: прогноз і ставки Ігоря Циганика

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт