Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Поразки «ПСЖ» у 2023-му році дали чималий прибуток при ставках флетом

Ярослав П'ятницький
Команда Крістофа Галтьє зазнала чергової невдачі з початку року, програвши вдома всуху вдруге поспіль. «Рейтинг Букмекерів» підрахував – чи можна було збільшити свій ігровий банк, якщо ставити проти парижан у всіх їхніх матчах.

псж

У рамках 29-го туру французької Ліги 1 «ПСЖ» на своєму полі мінімально поступився «Ліону» з рахунком 0:1. Домашня поразка стала для них другою поспіль – перед цим був програш «Ренну» (0:2).

Ця невдача стала для підопічних Галтьє восьмою від початку календарного року. У 2023-му «Парі Сен-Жермен» вже програв вдвічі більше матчів, аніж за весь 2022-й – торік вони поступилися лише чотири рази.

Крім 5 поразок в чемпіонаті Франції, парижани також не впоралися з «Марселем» у національному кубку (1:2) і двічі з Баварією в Лізі чемпіонів (0:1 та 0:2). Всього від початку року «ПСЖ» провів 18 матчів – 9 перемог, 1 нічия та 8 поразок.

Провали паризького клубу зобразимо в інфографіці у вигляді флета (фіксований розмір ставки) 100 гривень на кожен з їхніх невдалих поєдинків, додавши кефи БК Marathonbet і чистий прибуток з кожного такого парі.

псж-інфо

Загальна сума чистого прибутку від поразок парижан в цьому році становить 2 560 гривень. Віднявши 10 програшних ставок по 100 грн (всього 1000 грн) на інші матчі, в яких команда Крістофа Галтьє виграла чи зіграла внічию, ми все одно отримаємо профіт у розмірі 1 560 гривень.

У підсумку базова умовна ставка 100 грн на перемогу суперника «ПСЖ» в кожному їхньому поєдинку цього року – збільшилася у більш ніж 15 разів (або ж ігровий баланс поповнився на +15 флетів).

Враховуючи, що відрив від другого місця в турнірній таблиці чемпіонату Франції скоротився всього до 6 очок, тепер паризький колектив має зібратися та видати потужну кінцівку сезону, аби не програти ще й золоті медалі Ліги 1.

Третій бомбардир АПЛ визнав, що робив ставки, попри заборону

Баскетболіст з НБА вдарив фаната, який звинуватив його в програній ставці

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт