Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Парі-Матч» і УПЛ продовжать співпрацю

Рейтинг Букмекерів
Керівництво УПЛ днями провело прес-конференцію, на якій були підведені підсумки минулого футбольного сезону і позначені плани на майбутнє. У заході взяло участь ТОВ «Парі-Матч». Сторони позитивно оцінили спільну роботу і домовилися продовжити співпрацю.
PM-UPL

Директор зі зв’язків з громадськістю ТОВ «Парі-Матч» Вадим Місюра взяв участь в конференції УПЛ

У прес-конференції взяли участь президент прем’єр-ліги Володимир Генінсон і представник титульного спонсора Ліги Парі-Матч, директор зі зв’язків з громадськістю ТОВ «Парі-Матч» Вадим Місюра, повідомляє прес-служба компанії.

Сторони подякували один одному за надійне партнерство впродовж першого сезону співпраці і підтвердили, що разом продовжать працювати на процвітання українського футболу.

«Ми позитивно зустріли реформи нового керівництва Прем’єр-ліги. Підвищення рівня комунікації з медіа, переговори щодо створення централізованого маркетингу, боротьба за чистоту футбольних поєдинків, соціальні ініціативи президента ПЛ – все це підтверджує стратегічний підхід керівництва до вирішення проблемних питань нашого футболу. Ми продовжуємо співпрацю з Прем’єр-лігою на наступний сезон. Нові футбольні баталії розпочнуться зовсім скоро і, я впевнений, що попереду українські команди чекає ще багато перемог. Ми як меценати «Ліги Парі-Матч» вболіваємо за те, щоб наш футбол процвітав, і в новому сезоні будемо робити все можливе, щоб якісних матчів і глядачів на стадіонах було більше! », – Заявив пан Місюра.

На думку пана Генінсона, минулий сезон вийшов непередбачуваним і цікавим. При цьому є і негативні сторони, до яких слід віднести проблеми із заборгованостями в клубах і велика кількість підозрілих матчів.

«Сподіваюся, що всі необхідні слідчі дії відбудуться, і в разі встановлення вини порушники будуть покарані. Принаймні в цьому сезоні з’явився важливий інструмент боротьби з договірними матчами – антикорупційний закон, запроваджений президентом ФФУ Андрієм Павелком. Оскільки мені довелося входити в курс справ посеред сезону, багато рішень вже неможливо було змінити. Тому я постарався якомога швидше почати втілювати свою передвиборну програму, готуватися до майбутнього сезону і паралельно запускати процес створення нового бренду ліги», – зазначив він.

Варто зазначити, що найбільш актуальним питанням було кількість учасників в наступному сезоні Ліги Парі-Матч. Так, «Металург» Запоріжжя був виключений зі змагань, а «Металіст» і «Говерла» не отримали атестат офіційно. Таким чином залишилося 11 команд.

Термін атестації «Волині» був продовжений. Клуб з Луцька вчасно подав всі документи, крім фінансової звітності за заборгованостями. Перед ФФУ була велика заборгованість в 957 тис. гривень, вона була ліквідована до 30 травня. Понад 900 тис. гривень клуб був повинен КДК, але погасив цю суму боргу. Крім того, була погашена заборгованість перед усіма футболістами, які знаходяться на території України.

«На даний момент у нас є 11 команд Прем’єр-ліги і дванадцять команда, «Зірка», підніметься за спортивним принципом як переможець Першої ліги», – резюмував президент УПЛ.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт