Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Paddy Power: 50%, що Облак продовжить кар’єру в «Челсі»

Сергій Гумен
Один з найкращих воротарів світу Ян Облак, який виступає в іспанській Прімері за мадридський «Атлетіко», може змінити клубну прописку в найближчому майбутньому. Букмекерська компанія Paddy Power пропонує розглянути різноманітні варіанти продовження кар’єри словенського футболіста.
Paddy Power: 50%, що Облак продовжить кар'єру в «Челсі»

Paddy Power: 50%, що Облак продовжить кар’єру в «Челсі»

Голкіпер національної збірної Словенії та мадридського «Атлетіко» Ян Облак може переїхати в англійську Прем’єр-лігу, про це повідомляють європейські ЗМІ. Головним фаворитом на підписання контракту з 27-річним воротарем вважається лондонський «Челсі». Спортивний директор «Пенсіонерів» Марина Грановська вже веде переговори з агентом футболіста. Облак розглядається в якості заміни Кепі Аррісабалагі, який може залишити клуб.

У зв’язку з останніми новинами букмекерська контора Paddy Power оцінила шанси лондонського «Челсі» підписати Облака. У 50% ймовірності (котирування – 2,0) експерти оцінили шанси англійського клубу оформити перехід словенського голкіпера. Головним конкурентом «Пенсіонерів» в боротьбі за воротаря вважається інший англійський колектив – «Манчестер Юнайтед». Якщо Облак стане гравцем «Червоних дияволів», зіграє ставка з коефіцієнтом 3,75, що дорівнює 27% ймовірності. Шанси туринського «Ювентуса» підсилити склад команди Облаком складають 20% ймовірності (5,0). Також в списку претендентів на словенця фігурують «Манчестер Сіті» (7,0 – 14%), «ПСЖ» (10,0 – 10%), «Барселона» (12,0 – 8%) та «Реал» (15,0 – 7%).

Ян Облак захищає кольори мадридського «Атлетіко» з 2014-го року. У квітні минулого року словенець продовжив співпрацю з «Матрацниками» до літа 2023-го року. Сума відступних в контракті воротаря становить близько 120 мільйонів євро. У минулому сезоні чемпіонату Іспанії голкіпер зіграв 38 поєдинків, в яких пропустив 24 голи.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики БК Paddy Power оцінили ймовірність трансферу півзахисника «Челсі» Н’Голо Канте в «Манчестер Юнайтед».

Букмекер: 80% – ймовірність призначення Кумана головним тренером «Барселони»

На тлі фіаско «Барси» в ЛЧ: букмекери обвалили котирування на трансфер Мессі в «Інтер»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт