Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На тлі фіаско «Барси» в ЛЧ: букмекери обвалили котирування на трансфер Мессі в «Інтер»

Владислав Стародубцев
Шестиразовий володар «Золотого м’яча» Ліонель Мессі, схоже, як ніколи близький до того, щоб наважитися покинути «Барселону».
На тлі фіаско «Барси» в ЛЧ: букмекери обвалили котирування на трансфер Мессі в «Інтер»

Букмекери обвалили котирування на трансфер Мессі в «Інтер»

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії 1xBet, шанси «Інтера» підписати зіркового аргентинця зросли майже втричі після ганебного вильоту «Барселони» від «Баварії» (2:8) у  1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Зараз на перебіг подій, за яким 33-річний лідер атак «Блаугранас», стане гравцем «Інтера за підсумками найближчого трансферного вікна, пропонують укласти парі за 2.94 (34% ймовірності), тоді як кілька тижнів тому на аналогічний сценарій пропонувався коефіцієнт 8.50 (12% ймовірності).

Серед інших можливих варіантів продовження кар’єри Мессі пропонують розглянути перехід у «Манчестер Сіті» (5.65, 18%), будь-який аргентинський клуб (7.40, 14%), «ПСЖ» (10.0, 10%), «Ювентус» (12.0, 8%) або «Манчестер Юнайтед» (20.0, 5%).

Журналіст Марсело Бехлер, який живе та працює у «Барселоні», посилаючись на власне джерело у каталонському клубі, повідомив, що Ліонелю остаточно увірвався терпець. Мессі прагне покинути команду якомога швидше. Ба більше, аргентинець нібито не хоче допрацьовувати контракт з «Барселоною», який чинний до літа наступного року, і уже повідомив клубному керівництву про бажання піти. На думку Лео, наразі у «Блаугранас» зібраний колектив, який не здатен вирішувати серйозні завдання, про що свідчить ганебна поразка від «Баварії» у Лізі чемпіонів.

Цікаво, що саме цей журналіст першим видав інсайд про трансфер Неймара в «ПСЖ». Натомість авторитетна газета Mundo Deportivo заперечує інформацію про бажання Лео змінити клубну прописку. Мовляв, босам «Барси» не надходило жодного меседжу від форварда. Водночас джерела Мarca зазначають, що Мессі дійсно замислився про потенційний відхід. Не виключено, що він відмовиться продовжувати контракт з «Барселоною».

Головним претендентом на підписання Мессі вважається «Інтер». «Нерадзуррі» уже кілька років марять запрошенням аргентинця. Нещодавно нападник та його батько придбали нерухомість у Мілані, і це на тлі чуток про готовність італійського клубу запропонувати Ліонелю чотирирічний контракт із зарплатнею у 40 млн євро на рік.

Фахівці порталу Transfermarkt оцінили вартість Ліонеля Мессі у 112 млн євро.

«Рейтинг Букмекерів» писав, що букмекери назвали фаворита Ла Ліги наступного сезону.

Букмекер обвалив коефіцієнт на призначення Почеттіно головним тренером «Барселони»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт