Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Владислав Стародубцев
Сьогодні у рубриці «Оце так ставка!» «РБ» розповідає про чоловіка, який завдяки відмінному знанню становища справ у нижчих дивізіонах англійського футболу зумів скласти виграшний експрес із загальним коефіцієнтом 2551.0.
Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Клієнт букмекерської компанії Paddy Power надовго момент, коли вирішив завітати у пункт приймання ставок, наважившись скласти ризикований експрес на дев’ять подій п’ятниці – здебільшого на поєдинки Чемпіоншипу, Першої та Другої ліг Англії (третій та четвертий за силою дивізіони – «РБ»). 

Епічна ставка бере свій початок у Лондоні, де зустрічалися дві команди Чемпіоншипу – КПР приймав «Ковентрі Сіті». Уже до середини першої 45-хвилинки господарі вели з рахунком 2:0, а остаточний результат на табло з’явився після точно пострілу бельгійського хавбека Іліаса Чейра. Як підсумок – 3:0, впевнена перемога «Рейнджерів». 

Наступною зустріччю була дуель «Сток Сіті» і «Брістоля», а за умовами парі «Гончарі» повинні були здобути перемогу, що і сталося: клуб зі Сток-он-Трента забив по одному голу у кожному з таймів – 2:0. Паралельно увага нашого героя була прикута до подій у поєдинку «Борнмута» і «Мідлсбро» – тут теж, як ви могли здогадатися, завершилося усе на користь гравця, який спрогнозував перемогу «Вишень» (3:1). 

Далі ця бетторська авантюра перемістилася у Першу лігу. І знову вдача не підвела чоловіка: «Халл» мінімально переграв «Крю» (2:1), а «Пітерборо Юнайтед» теж під завісу зустрічі вигриз перемогу у «Флітвуда» (1:0). Однак в обох поєдинках довелося добряче понервувати, позаяк ставка двічі була за крок від провалу, бо «Тигри» забили переможний гол у компенсований до другого тайму час, і «Пафосні» відзначилися на 89-ї хвилині. Водночас «Плімут не без проблем розібрався з «Вімблдоном» (1:0).

До перемоги залишалося три матчі, але усі вони повинні були бути зіграні у третьому за силою дивізіоні Англії, де, здавалося б, не так багато уболівальників, які здатні не тільки знати становище команд, розуміти форму, у якій перебуває кожен з колективів, аналізувати перебіг турніру, а й робити ставки на ці «трясовинні» протистояння. 

Втім, вочевидь, усе це не про клієнта Paddy Power: він «зарядив» на звитяги «Лейтон Орієнта» у матчі проти «Мансфілд Таун» (2:0), вгадав підсумок поєдинку «Стівенейджа» з «Олдхемом» (1:0), спрогнозував виграшний результат «Кембридж Юнайтед» у дуелі з «Моркамом» (2:1).

Завдяки відмінним знанням нижчих дивізіонів англійського футболу гравець зумів перетворити ставку у £20 (₴770) на виплату у розмірі £51 031 (понад ₴1 968 000), примноживши суму парі у понад 2,5 тисячі разів. Отак інколи буває, коли одна ставка може зробити вас заможним (або залишити ні з чим). 

Компанії Paddy Power нічого не залишалося, окрім як привітати беттора, розрахувати ставку щасливчика і назавжди закарбувати його ім’я у залі слави ірландського букмекера. 

Експрес (коефіцієнт – 2551.0)

  • «Борнмут» – «Мідлсбро» 3:1 (п1)
  • «Брістоль Сіті» – «Сток Сіті» 0:2 (п2)
  • КПР – «Ковентрі Сіті» 3:0 (п1)
  • «Крю» – «Халл Сіті» 1:2 (п2)
  • «Плімут» – «Вімблдон» 1:0 (п1)
  • «Флітвуд» – «Пітерборо Юнайтед» 0:1 (п2)
  • «Кембридж Юнайтед» – «Моркам» 2:1 (п1)
  • «Мансфілд Юнайтед» – «Лейтон Орієнт» 0:2 (п2)
  • «Олдхем» – «Стівенейдж» 0:1 (п2)

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав історію відчайдуха, у якого зіграв шалений суперекспрес на 15 подій із шаленим коефіцієнтом завдяки голу у додатковий час. 

Підписуйтеся на наші сторінки у  Instagram та Telegram.

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на 12 матчів з коефіцієнтом 1024.0

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт