Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! Завдяки голу в додатковий час у гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 9187.0

Владислав Стародубцев
До залу слави букмекерської компанії Paddy Power потрапив черговий беттор. «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як чоловікову вдалося у понад 9 000 разів збільшити суму ставки.
Оце так ставка! Завдяки голу в додатковий час у гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 9187.0

Оце так ставка! Завдяки голу в додатковий час у гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 9187.0

Герой оповіді, який мешкає у Дубліні, напевно, на усе життя запам’ятає минулий вікенд, коли йому вдалося спустошити кишені Paddy Power завдяки суперекспресу на 15 футбольних поєдинків. 

Як зазначає букмекер, ви не повірити у це, допоки не побачите його купон. Отож, беттор вирішив не надто ризикувати, поставивши доволі скромні гроші – €2,50 (₴82), а у графі потенційний виграш побачив суму у розмірі €22 967,50 (₴756 883), тобто загальний коефіцієнт дорівнював 9187.0

Щасливчик вирішив «зарядити» на матчі у 10 різних лігах 7 країн. У купоні були зустрічі в Англії, Італії, Іспанії, Франції, Португалії, Бельгії та Уругваю. 

Розпочав він свою захоплюючу бетторську авантюру матчами на Піренейському півострові, де у Ла Лізі і Сегунді стартував черговий тур. Гравець спрогнозував перемоги «Барселони» та «Атлетіко» у дуелях з «Реал Сосьєдадом» (6:1) і «Алавесом» (1:0) відповідно. У поєдинках нижчого дивізіону Іспанії все склалося теж якнайкраще: Райо Вальєкано каменя на камені не залишив від «Алькоркона» (3:0), а «Луго» і «Кастельйон» розписали «суху» нічию (0:0) – це єдина подія, де клієнтові Paddy Power необхідно було, щоб колективи поділили очки.

Далі уся увага була прикута до Бельгії, де у Лізі Жюпіле «Гент» Романа Яремчука повинен був виграти у «Серкль Брюгге» (1:0). Поєдинок минув у непоступливій боротьбі з обох боків, але «Буйволам» усе ж вдалося дотиснути суперника – за 9 хвилин до завершення основного часу команда змогла відзначитися голом.

Наступною на порядку денному була Франція з її Лігою 1. Чоловік не дарма повірив у перемогу «ПСЖ» в дербі з «Ліоном» (2:4), адже дубль Кіліана Мбаппе забезпечив парижанам необхідний результат. А от у чемпіонаті Португалії було обрано одразу два матчі, які без особливих нервів «доїхали»: «Боавішта» зазнала фіаско проти «Фаренсе» (0:1), а «Бенфіка» розібралася з «Брагою» (2:0), що догравала вдесятьох через вилучення.

А в уругвайській Прімері у цей час «Фенікс» у рідних стінах грав проти «Серро-Ларго» (1:0). Поєдинок видався запеклим, про що можуть свідчити три вилучення за підсумком зустрічі. Матч завершився мінімальної перемогою господарів, що і потрібно було нашому герою. 

Залишалося кілька подій в Англії та Італії. На Туманному Альбіоні беттору вдалося спрогнозувати перемогу «Тоттенхема» на виїзді з «Астон Віллою» (2:0). До виграшу необхідно було перемоги у 5 поєдинках Серії А, Серії B та Серії С. 

Гравець не схибив з прогнозами на перемоги «Наполі» (2:0) та «Салернітани (1:0) проти «Роми» і «Брешії» відповідно, а у третьому за силою дивізіоні мав рацію щодо тріумфаторів «Луккезе» і «Юве Стабії» в протистояннях з «Пістойєзе» (1:0) і «Паганезе» (3:1). 

Останній поєдинок в купоні видався найбільш драматичним. Ірландець поставив на звитягу «Модени» у дуелі з «Чезеною» (1:0) в Серії С. Впродовж усього матчу тримався нульовий рахунок, допоки на 90+1 хвилині форвард Маттіа Корраді не оформив гол, який змусив нашого героя стрибати від щастя, адже завдяки цьому влучному пострілу у нього доїхав шалений експрес. 

Експрес (коефіцієнт – 9187.0)

  • «Реал Сосьєдад» – «Барселона» 1:6 (п2);
  • «Атлетіко» – «Алавес» 1:0 (п1);
  • «Райо Вальєкано» – «Алькоркон» 3:0 (п1);
  • «Луго» – «Кастельйон» 0:0 (X);
  • «Гент» – «Серкль Брюгге» 1:0 (п1);
  • «Ліон» – «ПСЖ» 2:4 (п2);
  • «Боавішта» – «Фаренсе» 0:1 (п2);
  • «Брага» – «Бенфіка» 0:2 (п2);
  • «Фенікс» – «Серро Ларго» 1:0 (п1);
  • «Астон Вілла» – «Тоттенхем» 0:2 (п2);
  • «Рома» – «Наполі» 0:2 (п2);
  • «Салернітана» – «Брешія» 1:0 (п1);
  • «Луккезе» – «Пістойєзе» 1:0 (п1);
  • «Паганезе» – «Юве Стабія» 1:3 (п2);
  • «Модена» – «Чезена» 1:0 (п1).

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав про беттора, у якого зіграв експрес на 12 матчів із загальним коефіцієнтом 1024.0.

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн завдяки експресу на 19 матчів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт