Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на 12 матчів з коефіцієнтом 1024.0

Владислав Стародубцев
Відчайдух з Лондона минулої п’ятниці спустошив кишені букмекерської компанії Paddy Power завдяки виграшному експресу на 12 подій. Читайте далі, щоб дізнатися подробиці.
Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на 12 матчів з коефіцієнтом 1024.0

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на 12 матчів з коефіцієнтом 1024.0

Беттор зі столиці Англії, вочевидь, використав усі свої знання європейського футболу під час формування власного суперекспресу, адже до купона потрапили не тільки матчі з провідних чемпіонатів Старого світу, а й поєдинки у лігах Румунії та Португалії. Щоправда, гравець поставив тільки £10 (₴395), а загальний коефіцієнт дорівнював 1024.0

Усе почалося із зустрічей в Англії, де наш герой уклав парі на перемоги «Уотфорда» і «Вулверхемптона» над «Дербі Каунті» та «Лідс Юнайтед» відповідно. Як підсумок – «Вовки» здобули мінімальну домашню перемогу (1:0) – єдиний гол у зустрічі стався на екваторі другого тайму, коли юний голкіпер «Павичів» Іллан Мельє припустився жахливої помилки, що і призвела до забитого м’яча, а «Шершні» у рідних стінах переграли команду Вейна Руні – 2:1. 

Команда Руні поступилася «Уотфорду»

Команда Руні поступилася «Уотфорду»

Далі увага гравця була прикута до Франції та Італії, де він був впевнений у звитягах «Ліона», «Фіорентини» та «Торіно». Підопічні Руді Гарсії у видовищному матчі перестріляли на виїзді «Брест» (3:2), а «Фіалки» і «Бики» тріумфували в поєдинках проти «Спеції» (3:0) і «Кальярі» (1:0). 

Також беттор спрогнозував тріумф «Вольфсбурга в зустрічі з «Армінією» (3:0), ганебну поразку «Віллема II» у матчі з «Утрехтом» (6:0) і виграш «Бетіса» у «Хетафе» (1:0). До речі, «Огірки» могли зіпсувати експрес, але їм вдалося дотиснути суперника під завісу основного часу, реалізувавши одинадцятиметровий удар. 

Довелося добряче понервувати, коли справа дійшла до поєдинків у Португалії та Румунії. На думку клієнта Paddy Power, «Боавішта» зобов’язана була перемагати «Морейренсе». І тут знову удача була на боці беттора. Якщо поглянути у турнірну таблицю, побачимо, що «Боавішта» перебуває у підвалинах, а «Морейренсе» – міцний середняк. Втім, цей факт не збентежив клієнта Paddy Power, який «зарядив» саме на перших, – і не прогадав, бо команда з Порту виграла з рахунком 1:0. Наступна зупинка – данська Суперліга, де гравець вгадав успіх «Міттьюлланда» на виїзді проти «Ольборга» (2:0).

Здавалося б, експрес кільканадцять разів перебував на волосині від провалу, проте і у заключних двох матчах у Румунії усе пішло за планом гравця. 

Спершу британець вгадав підсумок зустрічі «Волунтарі» – «Арджеш» (0:1), а згодом тріумф «Універсітаті Крайової» у матчі з «Германштадтом» (1:0) привів беттора у стан ейфорії, адже у нього доїхав суперекспрес на 12 подій з загальним коефіцієнтом 1024.0! А ставка у сумі £10 (₴395) перетворилася на £10 242 (₴402 873).

Компанія Paddy Power здійснила виплату, повідомивши щасливчику, що той потрапив до залу слави найкращих гравців ірландського букмекера. 

Експрес (коефіцієнт 1024.0)

  • «Вулверхемптон» – «Лідс Юнайтед» (1:0) п1;
  • «Уотфорд» – «Дербі Каунті» (2:1) п1;
  • «Армінія» – «Вольфсбург» (0:3) п2;
  • «Бетіс» – «Хетафе» (1:0) п1;
  • «Фіорентина» – «Спеція» (3:0) п1;
  • «Кальярі» – «Торіно» (0:1) п2;
  • «Брест» – «Ліон» (2:3) п2;
  • «Віллем II» – «Утрехт» (0:6) п2;
  • «Боавішта» – «Морейренсе» (1:0) п1;
  • «Ольборг» –  «Міттьюлланд» (0:2) п2;
  • «Волунтарі» – «Арджеш» (0:1) п2;
  • «Універсітатя Крайова» – «Германштадт» (1:0) п1.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав, як чоловік, який вибіг на поле під час Супербоулу, зміг заробити більш як $370 тисяч завдяки цій витівці. 

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Оце так ставка! Гравець виграв понад ₴86 тисяч, поставивши ₴190

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт