Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! У гравця доїхав класний експрес завдяки перемогам «Челсі» і «Вільярреала»

Владислав Стародубцев
Розповідаємо вам про найпалкішого уболівальника «Челсі» у фінальному поєдинку Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті».
Оце так ставка! У гравця доїхав класний експрес завдяки перемогам «Челсі» і «Вільярреала»

Оце так ставка! У гравця доїхав класний експрес завдяки перемогам «Челсі» і «Вільярреала»

Є тип бетторів, який складає експрес з матчів на місяць вперед, і терпляче чекає початку подій. Сьогодні наша оповідь саме про таких людей. Клієнт компанії Paddy Power з Лондона може номінуватися на премію «Найбільш терпляча людина року», адже у купоні чоловіка дебютний поєдинок датований першим тижнем травня, а заключний – останнім тижнем весни. 

Йому довелося очікувати три тижні, щоб усі зустрічі завершилися, але він – ми впевнені – ні про що не шкодує, оскільки його експрес на 8 подій із загальним коефіцієнтом 612.0 успішно доїхав. 

Пригода британця розпочалася 8-го травня, коли він зарядив на перемоги «Ліверпуля» і «Фіорентини» у протистояннях з Саутгемптоном і Лаціо відповідно. «Червоні» переграли Святих (2:0) зусиллями Садьйо Мане і Тьяго Алькантари, який забив свій перший гол за команду Юргена Клоппа, а «Фіалки» завдяки дублю Душана Влаховича виявилися сильнішими за «Орлів» (2:0). Успішний початок покладений. 

Наступна зупинка – зустріч «Манчестер Сіті» з «Ньюкасл Юнайтед». Здавалося, б що у «Містян» не має виникнути проблем, але усе пішло не так з самого початку: манкуніанці двічі були змушені відіграватися, проте усе вирішилося на користь тоді вже чинних чемпіонів АПЛ (4:3), що і потрібно було беттору. Вирішальним став хет-трик іспанця Феррана Торреса. 

Далі чоловік вирішив випробувати вдачу на півфінальних матчах плей-оф Чемпіоншипу. І тут, як ви вже могли здогадатися, підсумки були спрогнозовані точно: перемоги «Суонсі над «Барнслі» (1:0), і «Борнмута» над «Брентфордом» (1:0), хоча у обох випадках було близько до провалу. Бетторові не довелося чекати довго, бо вже на наступний день «Челсі» на «Стемфорді» приймав «Лестер». Як підсумок – мінімальна звитяга «Аристократів» (2:1), а клієнтові Paddy Power ще один «плюсик» до експреса. 

Залишалося дві події – фінали Ліги Європи і Ліги чемпіонів. Напевно, житель столиці Великої Британії ризикував, коли взяв прохід «Вільярреала» у двобої з «Манчестер Юнайтед». В основний час зустрічі колективи не змогли виявити сильнішого. Під час серії пенальті на дещицю більше вдачі було у «Жовтої субмарини» – схибив голкіпер Давід Де Хеа, а Унаї Емері забрав вже четвертий кубок. 

Заключне – дуель англійських клубів на «Драгау». Віра у «Челсі» не підвела нашого героя, адже підопічні Томаса Тухеля виграли Лігу чемпіонів, обігравши «Манчестер Сіті» з рахунком 1:0. Під завісу першого тайму єдиний результативний удар до свого активу записав німець Кай Хаверц. 

Гравець перетворив суму ставки у £10 (388₴) на виплату £6120 (понад ₴237 тисяч). Букмекеру нічого не залишалося, окрім як здійснити розрахунок і повідомити, що щасливчик потрапив до залу слави Paddy Power. 

Експрес (коефіцієнт – 612.0, ставка £10, виплата – £6 120)

  • «Ліверпуль» – «Саутгемптон» (2:0) (п1);
  • «Фіорентина» – «Лаціо» (2:0) (п1);
  • «Ньюкасл Юнайтед» – «Манчестер Сіті» (3:4) (п2);
  • «Барнслі» – «Суонсі Сіті» (0:1) (п2);
  • «Борнмут» – «Брентфорд» (1:0) (п1);
  • «Челсі» – «Лестер» (2:1) (п1);
  • «Вільярреал» – «Манчестер Юнайтед» (1:1) (прохід 1);
  • «Манчестер Сіті» – «Челсі» (0:1) (прохід 2).

Днями «РБ» написав про генія з Ліверпуля, який вгадав підсумки усіх матчів заключного туру англійської Прем’єр-ліги. Не просто вгадав, а залишив свої думки на експресі, загальний коефіцієнт якого вражає уяву.

Оце так ставка! Відмінне знання англійської футбольної «трясовини» принесло беттору £50 тисяч

Оце так ставка! Завдяки голу в додатковий час у гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 9187.0

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт