Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Нардеп Тарасенко вважає, що Зеленський не стане ветувати закон про гральний бізнес

Сергій Гумен
Народний депутат від партії «Слуга народу» Тарас Тарасенко висловив думку про можливе ветування президентом України Володимиром Зеленським закону про азартні ігри.
Нардеп Тарасенко вважає, що Зеленський не стане ветувати закон про гральний бізнес

Нардеп Тарасенко вважає, що Зеленський не стане ветувати закон про гральний бізнес

Народний депутат Тарас Тарасенко, який є співавтором альтернативного законопроєкту про гральний бізнес і правок до проєкту закону № 2285-д, висловився про ситуацію із легалізацією азартних ігор в Україні. Він вважає, що вето на цей законопроєкт, швидше за все, не буде – президент Володимир Зеленський його підпише.

«Стосовно позиції, яку висловлює Дубінський із цього приводу, – це його власне бачення. Враховуючи те, що деякі його правки не були підтверджені в голосуванні, він, відповідно, відстоює позицію саме про те, що потрібно ветувати цей законопроєкт», – наводить слова законотворця видання Login Casino.

За словами Тарасенка, на стадії підготовки проєкту закону, що переданий на підпис президенту, під час визначення поняття «азартні ігри» було багато дискусій щодо покеру та спортивного покеру, тому в законі прописані окремі норми, які визначають, що таке «спортивний покер».

Стосовно впровадження регулятора нардеп сказав, що комісію з азартних ігор і лотерей мають намір створити. Тарасенко сподівається, що це станеться до початку наступного року. В аналогічні терміни планують видавати ліцензії та запустять сам гемблінг-ринок в країні.

Один із головних моментів, які відстоював чиновник під час розробки проєкту закону № 2285-д, – лудоманія.

«Таким поняттям, як «лудомани» та «лудоманія», наші опоненти у Верховній Раді, які блокували ухвалення законопроєкту, маніпулювали. Говорили, що відкриття грального бізнесу в Україні приведе лудоманію в нашу країну. Однак вони забувають, що коли був тіньовий гральний бізнес, лудоманія, навпаки, розвивалася. Саме визначення поняття лудоманії в законі дає підстави та поштовх для її визнання на рівні держави», – підсумував Тарасенко.

Також народний обранець звернув увагу, що до цього лудоманія в Україні визнана не була. Люди з такою хворобою не могли отримати належний захист і лікування. І їхні права порушували.

Нагадаємо, що закон про легалізацію грального бізнесу передали на підпис президенту Володимиру Зеленському у вівторок, 28-го липня.

Мочалова розповіла, чому Зеленський повинен ветувати закон про азартні ігри

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт