Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На тлі чуток про Мессі: беттори масово укладають парі на перемогу «ПСЖ» в Лізі чемпіонів

Владислав Стародубцев
Новина про завершення епохи Лео Мессі на «Камп Ноу» спровокувала справжній переполох серед бетторів, які почали укладати парі на перемогу «ПСЖ» у Лізі чемпіонів, вочевидь вважаючи, що саме у Парижі продовжить кар’єру легендарний аргентинець.
Беттори масово укладають парі на перемогу ПСЖ в Лізі чемпіонів

Беттори масово укладають парі на перемогу «ПСЖ» в Лізі чемпіонів

«ПСЖ» став другим – після «Манчестер Сіті» – за шансами у лінії світових букмекерів на переможця Ліги чемпіонів, обігнавши за ймовірністю перемоги мюнхенську «Баварію». 

Ще учора на тріумф парижан можна було «впіймати» коефіцієнт 6.50 (15%), тоді як зараз такий перебіг подій котирується на рівні 5.0 (20%). Насамперед падіння коефіцієнту зумовлено тим, що беттори почали масово «заряджати» на виграш Ліги чемпіонів командою Маурісіо Почеттіно. 

Так, за останні 24 години 56% від загального об’єму ставок, укладених у відповідній лінії на порталі Oddschecker, були зроблені саме на «ПСЖ». Зрозуміло, що такі дії гравців – це реакція на не факт непідписання «Барселоною» нового контракту Мессі. І цей відсоток, найімовірніше, і надалі буде зростати. 

Лео вже однією ногою у Парижі?

Ситуація щодо майбутнього клубу шестиразового володаря «Золотого м’яча» розвивається дуже стрімко. Як інформує Фабріціо Романо, «ПСЖ» «просунувся» у перемовинах з представниками аргентинця. На цю мить сторони обговорюють «правильну структуру» потенційної угоди. Неймар буцімто теж бере участь у цьому процесі. Як відомо, бразилець – давній товариш Лео. 

Натомість «Манчестер Сіті», якого букмекери вважали одним з двох головних претендентів на підписання Мессі, не намагатиметься переманити 34-річного форварда. Про це розповів керманич «Містян» Хосеп Гвардіола. 

«Ми витратилися на Гріліша: спершу заробили 60 млн (від продажів), а потім витратили 100 млн на Джека, і він буде грати під 10 номером, позаяк ми впевнені у ньому і думали, що Лео залишиться у «Барселоні». Зараз Мессі немає у наших планах», – резюмував іспанський фахівець. 

Водночас ймовірність переходу аргентинця у «Манчестер Сіті» знизилася з ранкових 45% до 20% (4.92), відповідно до котирувань компанії «Фан Спорт»

Холдинг Entain виділив 2 млн фунтів на боротьбу з ігроманією

Gamban поставив торгівлю криптовалютою в один рядок з казино та букмекерством

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт