Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті»: букмекери не вірять у «Червоних дияволів»

Владислав Стародубцев
У центральному поєдинку 12-го туру англійської Прем’єр-ліги відбудеться манкуніанське дербі – «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд» протистоятиме «Манчестер Сіті». Які коефіцієнти на цей матч підготувала компанія 1xBet – читайте у бетторському прев’ю від «Рейтингу Букмекерів».
«Манчестер Юнайтед» - «Манчестер Сіті»: букмекери не вірять у «Червоних дияволів»

«Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті»: букмекери не вірять у «Червоних дияволів»

Відповідно до розрахунків фахівців, «Містяни» – беззаперечний фаворит. На перебіг подій, за яким «Манчестер Сіті» переграє суперника, пропонують укласти парі за 1.77, тоді як на звитягу «Манчестер Юнайтед» можна «зарядити» за 4.64. Зіграє ставка за 4.24, якщо команди не зможуть виявити сильнішого. 

У відсотковому співвідношенні перемога господарів – 21% ймовірності, нічия – 23% ймовірності, перемога гостей – 56% ймовірності. 

Якщо ви впевнені, що варто ставити на варіант «обидві заб’ють», до вашої уваги котирування 1.665 (56%), і на варіант, за яким бодай одна з команд залишить власні ворота недоторканими, пропонують 2.15 (44%). Зіграє коефіцієнт 9.0 (11%), якщо підопічні Уле Гуннара Сульшера виграють з гандикапом у два м’ячі (фора -1), на аналогічний результат, але на користь команди Хосепа Гвардіоли можна укласти парі за 2.39 (42%). 

Найімовірніше, уболівальникам варто очікувати на результативний матч: на тотал більше 2,5 голів встановлене котирування 1.70 (58%), а на тотал менше 2,5 – 2.34 (42%). У складі «Червоних дияволів» найбільше шансів відзначитися голом у півзахисника Бруну Фернандеша (3.30, 28%), за «Містян» найкращі шанси забити у форварда Серхіо Агуеро (2.10, 47,6%).

Зіграє парі за 12.0 (8,3%), якщо голом відзначиться півзахисник збірної України Олександр Зінченко. 

Статистичні факти про матч «Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті»

  • У Прем’єр-лізі команди зустрічалися 150 разів: 58 перемог (39%) у «Червоних дияволів», 45 звитяг (30%) у доробку «Містян», ще 47 поєдинків (31%) завершилися внічию
  • У попередніх шести поєдинках у чемпіонаті Англії не було зафіксовано жодної нічиї – востаннє колективи ділили очки 3,5 року тому – у квітні 2017-го (0:0);
  • За останні чотири матчі на «Олд Траффорд» «Манчестер Юнайтед» здобув тільки одну перемогу та зазнав трьох поразок. Втім, якщо рахувати тренерську зустрічі у всіх турнірах, тут в Уле Гуннара Сульшера невеличка перевага над Пепом Гвардіолою – 3 перемоги проти 2;
  • В минулих двох матчах АПЛ на «Олд Траффорд» за участі «Червоних дияволів» був зафіксований тотал менше 1,5 (1:0, 0:1);
  • У попередніх п’яти матчах команди Сульшера у всіх турнірах грав тотал більше 2,5 м’ячів (4:1, 2:3, 1:3, 3:1, 2:3);
  • Безпрограшна серія «Манчестер Сіті» налічує 5 матчів: 4 перемоги й 1 нічия.

Кадрові втрати

«Манчестер Юнайтед» в майбутньому матчі не допоможуть травмовані Філ Джонс і Едінсон Кавані, під питанням участь Антоні Марсьяля. У таборі «Манчестер Сіті» кадрових проблем менше: ризикують пропустити манкуніанське дербі Ілкай Гюндоган та  Ерік Гарсія. Втім, не виключено, що обидва встигнуть відновитися до двобою.

Поєдинок «Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті» зіграють у суботу, 12-го грудня. Головний арбітр зустрічі Кріс Каванагх дасть стартовий свисток о 19:30. Матч у прямому ефірі покаже телеканал Setanta Sports. 

Після чверті зіграних турів чемпіонату «Манчестер Юнайтед» перебуває на 6 сходинці, маючи в активі 19 очок, найближчий переслідувач «Червоних дияволів» – «Манчестер Сіті». «Містяни» мають у своєму доробку на 1 бал менше – 18 очок.

«Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

«Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт