Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Манчестер Сіті – Реал Мадрид Ліга чемпіонів: прогноз на матч 17.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Манчестер Сіті – Реал Мадрид плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 17 квітня 2024.

ман сіті - реал

Завершальними поєдинками стадії чвертьфіналу турніру Ліга чемпіонів 2023/2024 будуть дві пари провідних європейських команд. Однією з них стане, мабуть, найбільш потужне протистояння на цьому етапі, а саме Манчестер Сіті – Реал Мадрид.

Матч-відповідь плей-оф ЛЧ між підопічними Хосепа Гвардіоли та Карло Анчелотті відбудеться у середу, 17-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі буде домашня арена манкуніанців – «Етіхад Стедіум».

Нижче в цьому матеріалі користувачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Манчестер Сіті – Реал Мадрид, а також інформацію щодо трансляції поєдинку 1/4 Ліги чемпіонів між «містянами» та «вершковими».

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Marathonbet виставили свої коефіцієнти Манчестер Сіті – Реал Мадрид. На їхню думку, очевидним фаворитом цього протистояння є команда Хосепа Гвардіоли, попри іменитий статус свого опонента:

  • перемога «Ман Сіті» – 1.65 (ймовірність 58%)
  • нічия в осн. час – 4.33 (22%)
  • перемога «Реала» – 4.85 (20%)

На прохід манкуніанців до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА за сумою двох поєдинків пропонують коефіцієнт 1.33 (ймовірність 71%), тоді як аналогічна ставка на мадридський клуб оцінюється кефом 3.20 (ймов. 29%).

Прогнози експертів

Відомий в Україні футбольний тренер та експерт Олег Федорчук підготував свій прогноз на матч Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Реал:

«Ман Сіті» є фаворитом не лише цієї пари, а й усієї Ліги чемпіонів. Манкуніанці мають два повноцінні склади, що дозволяє їм, хоч і не без труднощів, але вести успішну боротьбу в усіх можливих турнірах.

Команда Пепа Гвардіоли перебуває в хороших кондиціях – на мою думку, шансів у «Реала» практично немає. Внаслідок божевільної мотивації та свого поля «вершкові» склали конкуренцію «Ман Сіті» в Мадриді. Наразі підопічні Карло Анчелотті діятимуть на контратаках, намагаючись знайти свої моменти.

Легким цей поєдинок для «містян» не буде, проте вони переможуть з різницею в один-два м’ячі. Втім, і «Реал» свій гол заб’є. Прогноз – 2:1».

Подивитися інший прогноз на матч плей-оф ЛЧ Ман Сіті – Реал Мадрид від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч плей-оф Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Реал Мадрид 17 квітня 2024? Переглянути поєдинок-відповідь між підопічними Пепа Гвардіоли та Карло Анчелотті можна на медіасервісі Megogo, який має офіційні права на трансляцію єврокубків у нашій країні. Також подивитися гру можна на всіх платформах, що мають доступ до цього онлайн-сервісу.

Олег Федорчук: «В 1/2 ЛЧ бачу «Баварію», «Барселону», «Атлетіко» та «Ман Сіті»

Палмер оформив покер і наздогнав Холанда: ставки на ТОП-бомбардира АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт