Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед АПЛ: прогноз на матч 03.03.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед 27 туру АПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 3 березня 2024.

сіті-мю

Центральним матчем 27-го туру англійської Прем’єр-ліги буде дербі Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед. АПЛ 2024 плавно підійшла до своєї весняної частини, тому вже незабаром вболівальники спостерігатимуть кульмінацію на туманному Альбіоні.

Протистояння між підопічними Хосепа Гвардіоли та Еріка тен Хага відбудеться в неділю, 3-го березня. Стартовий свисток пролунає о 17:30 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена Ман Сіті – «Етіхад».

Нижче в цьому матеріалі користувачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед, а також інформацію щодо трансляції манкуніанського дербі.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії VBET виставили свої коефіцієнти Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед. Вони вважають команду Хосепа Гвардіоли абсолютним фаворитом цього матчу, тоді як «червоні дияволи» мають мінімальні шанси на виграш:

  • Перемога «Ман Сіті» – 1.27 (ймовірність 77%)
  • Нічия – 6.80 (14% ймовірності)
  • Перемога «Ман Юнайтед» – 11.00 (ймов. 9%)

Прогнози експертів

Коментатор каналів Setanta Sports і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Михайлюк підготував свій прогноз на матч АПЛ Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед:

Звісно, «Ман Сіті» – фаворит цього протистояння, вони змагаються з «Ліверпулем» за лідерство в АПЛ. Дуже хороша серія у команди Пепа Гвардіоли.

У «Ман Юнайтед» теж була гарна серія до поразки 1:2 вдома від «Фулхема». Але після цього ж була кубкова перемога над «Ноттінгемом» (1:0), яка вселяє оптимізм вболівальникам «МЮ».

Думаю, що «містяни» мають усі шанси на перемогу в дербі. А от «Манчестер Юнайтед», на мій погляд, навіть без травмованого Расмуса Хойлунна все-таки здатний забити у ворота своїх принципових суперників.

Подивитися інший прогноз на матч 27 тур АПЛ Ман Сіті – Ман Юнайтед від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед? Переглянути яскраве манкуніанське дербі можна буде як на платформі Setanta, так і на каналі Setanta Sports Ukraine, що присутній на багатьох популярних медіасервісах, зокрема Volia TV та Megogo.

Холанд оформив пента-трик: ставки на «Золотий м’яч» та голи в АПЛ

Кубок Англії: БК оцінили шанси на успіх «Челсі», «МЮ», «Ман Сіті», «Ліверпуля» та інших

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт