Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Іван Гецко: «Динамо» обіграє «Шахтар», тому інтрига в УПЛ буде до кінця»

Ярослав П'ятницький
У 28-му турі УПЛ відбудеться центральний матч усього чемпіонату, в якому зустрінуться «Шахтар» та «Динамо». Підсумок цього протистояння багато в чому може відповісти на питання про боротьбу за золоті медалі. Чого чекати від цього поєдинку українським вболівальникам – портал «Рейтинг Букмекерів» поцікавився у колишнього нападника збірної України Івана Гецка.

гецко

— Іване Михайловичу, очний матч «Шахтаря» та «Динамо» визначить розподіл боротьби за золоті медалі?

— Безперечно. Вже всім зрозуміло, що чемпіонське звання розіграють «Шахтар» та «Динамо», тому на цю гру опоненти поставлять усе.

Набагато цікавіше спостерігати за чемпіонатом, коли суперництво ведеться до останнього моменту, а не тоді, коли володаря золотих медалей ми знаємо за п’ять турів до фінішу.

У разі перемоги кияни лише наблизяться до «гірників» на відстань одного бала – все, як і раніше, буде залежати від «Шахтаря»

— Тоді боротьба за золоті медалі ще більше загостриться, а це піде лише на руку чемпіонату. Інші команди розумітимуть, що у «Шахтаря» можна відбирати очки.

Донеччани виявляться в гіршому становищі, оскільки навіть найменша помилка у двох турах, що залишилися, може стати фатальною.

— Шахтар» в останніх двох турах зіграє з «Дніпром-1» та «Поліссям». У якомусь із цих матчів «гірники» можуть оступитися?

— Чому ні? Хіба «Дніпро-1» та «Полісся» не хочуть обіграти такого сильного опонента? Звісно, хочуть. І дніпряни, і житомиряни борються за потрапляння до єврокубків, а це лише додасть їм мотивації. За рівнем боротьби наш чемпіонат став цікавішим, є багато непередбачуваних результатів. Зараз ще залишається багато запитань стосовно того, хто на якому місці опиниться.

Були поєдинки, коли «Шахтар» та «Динамо» втрачали очки у матчах, в яких вони не мали цього робити. У нас зараз є чотири-п’ять команд, котрі практично на рівних вступають у боротьбу з грандами.

Так, багатьом не вистачає стабільності, проте повторюся, що зараз набагато складніше передбачити результати.

І не варто забувати, що 15-го травня «Шахтар» має виступити у фіналі Кубка України проти «Ворскли». Тож невідомо, в якому психологічному стані «гірники» підійдуть до останніх двох турів.

Ви погоджуєтеся, що останнім часом «Динамо» додало?

— Так. Видно, що «біло-сині» потихеньку виходять на свій рівень. Не той, звичайно, який ми бачили у найкращі роки команди, але кияни до цього йдуть.

Важливим є те, що станом на сьогодні підопічні Олександра Шовковського можуть створити конкуренцію «Шахтарю».

— Хто ваш фаворит у цьому поєдинку?

— Багато фахівців уже давно вирішили, що чемпіоном стане «Шахтар». Частка істини в цьому є, але я хотів би бачити інтригу до кінця. Розумію, що на цей момент «гірники» за класом своїх виконавців трохи перевершують «динамівців». Хоча їхній очний поєдинок покаже, чи був я правий (усміхається).

Кожна з команд хоче перемогти, адже це не лише боротьба за золоті медалі, а й за престиж – виграти у такому протистоянні, незалежно від того, на яких місцях перебувають опоненти. Це українське «Класичне»!

— Яким буде ваш прогноз на центральний матч 28-го туру?

— Якщо «Динамо» вдасться видати свій максимум, і фортуна буде на їхньому боці – то вони можуть обіграти лідера.

Вірю у диво від киян і на продовження боротьби за золоті медалі чемпіонату. Ставлю на мінімальну перемогу підопічних Олександра Шовковського з рахунком 1:0.

Конкурс до матчу «Шахтар» – «Динамо»: 1000 грн на карту!

УАФ, яку очолив Шевченко, відзвітувала про боротьбу з договірними матчами в Україні

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт