Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ворскла – Шахтар Кубок України: прогноз на матч 15.05.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Ворскла – Шахтар фінал Кубка України: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 15 травня 2024.

ворскла-шахтар

Кубок України з футболу 2024 розіграють в цьому сезоні Ворскла – Шахтар. Саме така пара фіналістів вирішувала долю національного Кубка у 2009-му році – тоді сенсаційну перемогу здобули саме полтавці (1:0).

Поєдинок між підопічними Маріно Пушича і Сергія Долганського відбудеться у середу, 15-го травня. Стартовий свисток пролунає о 19:00, а місцем зустрічі стане домашня арена «Вереса» у Рівному – «Авангард».

Нижче на цій сторінці читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ворскла – Шахтар, а також інформацію щодо трансляції вирішальної гри в рамках цьогорічного Кубка України з футболу.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії GGBetUA виставили коефіцієнти Ворскла – Шахтар. Відповідно до котирувань БК, донецький клуб вважається абсолютним фаворитом цього матчу, тоді як шанси полтавців на успіх є мінімальними:

  • перемога «Ворскли» – 10.85 (ймовірність 8%)
  • нічия в осн. час – 5.60 (17%)
  • перемога «Шахтаря» – 1.25 (75%)

На те, що «гірники» виграють Кубок з урахуванням можливих екстра-таймів і серії пенальті, дають мізерний кеф 1.10 (ймовірність 85%), аналогічна ставка на «Ворсклу» йде за 6.04 (15%).

Водночас маркет «обидві команди заб’ють» можна заграти за коефіцієнт 2.01 (ні – 1.71).

Прогнози експертів

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub та коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський підготував власний прогноз на матч Кубок України Ворскла – Шахтар:

Фінал Кубка України – це окрема історія. Минулий очний матч між «Ворсклою» і «Шахтарем» завершився з рахунком 0:1 на користь «гірників», тоді полтавці дали непоганий бій фавориту.

На мою думку, «Ворскла» цього разу має усі шанси забити «Шахтарю», як би погано вона не виступала в останніх матчах. Все-таки буду очікувати на інтригу у фіналі.

У підсумку можу сказати, що я хочу побачити голи. І думаю, що з досить непоганим коефіцієнтом цілком можна спробувати варіант «обидві заб’ють».

Подивитися інший прогноз на матч фіналу Кубка України Ворскла – Шахтар від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Ворскла – Шахтар 15 травня 2024? Переглянути фінальний поєдинок національного Кубка України з футболу можна на каналі ICTV2, що присутній як на загальнодоступному телебаченні, так і на багатьох популярних медіаплатформах, зокрема Volia TV і Megogo.

Конкурс до фіналу Кубка України «Ворскла» – «Шахтар»: 1000 грн на карту!

ТОП беттинг-апсетів тижня: нічиї «Юве» та «Ньюкасла», подвійне фіаско «ПСЖ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт