Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гвардіола планує кадрову перебудову в «Манчестер Сіті»

Владислав Стародубцев
Головний тренер манкуніанського клубу Хосеп Гвардіола, схоже, знайшов причини останніх невдач команди у чемпіонаті Англії.
Гвардіола планує кадрову перебудову в «Манчестер Сіті».

Гвардіола планує кадрову перебудову в «Манчестер Сіті».

Аналізуючи нестабільний сезон своєї команди іспанський фахівець прийшов до висновку, що команді необхідно підсилити лінію оборони, повідомляє The Times.

Пеп вже повідомив керівництву «Манчестер Сіті» про свої плани щодо придбання гравців захисного штибу. На думку Гвардіоли, одна з причин нестабільних результатів команди – відсутність Венсана Компані, який покинув команду перед початком нового сезону.

Керманич «Містян» вважає, що команді не вистачає кваліфікованих центрбеків й хоче запросити влітку одразу двох центральних захисників. Ба більше, за інформацією англійських ЗМІ, Гвардіола буцімто готовий попрощатися з оборонцями Ніколасом Отаменді та Джоном Стоунзом.

Також Гвардіола попросив у керівництва розпочати пошуки футболіста в лінію атаки на випадок, якщо вінгер Лерой Сане, яким активно цікавиться «Баварія», вирішить покинути англійський клуб.

Наразі у шорт-листі «Манчестер Сіті» перебувають захисник «Інтера» Мілан Шкріняр, оборонець «Бенфіки» Рубен Діаш, а також представник «Брайтона» Льюїс Данк та центрбек «Вільяреала» Пау Торрес.

У наступному сезоні поки що чинний чемпіон Англії буде розраховувати на центрального захисника Емеріка Ляпорта, ексгравця «Шахтаря» Фернандінью, який днями продовжив контракт з клубом, та молодого іспанця Еріка Гарсію

Нагадаємо, «Манчестер Сіті» поки що не може стабілізувати свою гру. В останніх 5 матчах чемпіонату Англії підопічні Гвардіоли здобули лишень 3 перемоги. А відстань від «Ліверпуля», який є лідером АПЛ, сягнула 22-х очок.

Попередній поєдинок проти «Тоттенхема» завершився поразкою 0:2. Після матчу гравці «Ман Сіті» повідомили Гвардіолі свою версію того, чому команда не може віднайти стабільність. На думку провідних футболістів клубу, «Манчестер Сіті» втрачає очки через регулярні тактичні та кадрові перестановки іспанського фахівця.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт