Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Гравець NAVI купив кулемет в CS:GO, щоб зіграла ставка з кефом 501

Ярослав П'ятницький
Після цього випадку дехто вже звинуватив кіберспортивну команду в порушенні принципів чесної гри, хоча знайшлися й ті, хто став на їхній захист.
Гравець NAVI купив кулемет в CS:GO, щоб зіграла ставка з кефом 501

Гравець NAVI купив кулемет в CS:GO, щоб зіграла ставка з кефом 501

Гравець Navi під ніком «Perfecto» купив кулемет у CS:GO на турнірі IEM Katowice спеціально заради того, щоб у коментатора кіберспортивних ігор зіграла ставка з коефіцієнтом 501.

Коментатор під ніком «СМАRТy» ще до початку цього турніру зробив в букмекерській конторі GGbet ставку на те, що один із гравців команди Navi купить у будь-якій грі на змаганнях кулемет М249. Він виграв 279 558 гривень зі ставки 558 грн.

Такий високий коефіцієнт на купівлю кулемета пояснюється тим, що професійні гравці практично ніколи не купують цю зброю. По-перше, є набагато точніші та небезпечніші знаряддя зброї. По-друге, вона є ще й найдорожчою.

Про свою ставку беттор розповів у твіттері, а також пообіцяв: якщо вона зайде – він зробить собі татуювання з нікнеймами гравців Navi, назвою команди та кулемета.

наві

Цей твіт розлетівся по всій спільноті любителів CS:GO, про ставку дізналися й самі гравці Navi. І ось у поєдинку проти FURIA за рахунку 12:2 гравець Perfecto купив кулемет на початку раунду та одразу викинув зброю – ставка з коефіцієнтом 501 зіграла.

І це було не випадково, адже у Perfecto вже був цілий арсенал – гранати, AK-47, повне екіпірування.

Після чого навіть в офіційному твіттері команди Navi з’явився допис про цей випадок – натяк на те, що кулемет був куплений не просто так. Підпис до твіту перекладається як: «Просто залишимо це тут».

ТВІТ

Деякі звинуватили Navi у принципах нечесної гри. Мовляв, це схоже на договірний матч. Хоча знайшлися і ті, хто став на їхній захист – стверджують, що купувати кулемет не заборонено правилами, а фінансову зацікавленість Perfecto довести неможливо. Хлопці просто повеселили народ, а беттор виграв чималу суму грошей.

Щодо букмекера GGbet – то він вирішив виплатити цей виграш з коефіцієнтом 501.

За словами CEO букмекерської компанії Дмитра Вошкаріна, вони виплатили абсолютно всі виграші за ставками на цей ринок і не заблокували жодного гравця:

Ми створили цей ринок, тому що розуміли, наскільки він буде цікавим для бетторів, і дуже задоволені тим, який резонанс отримала подія. Для нас це успішний рекламний кейс. Так, сума наших ризиків у цій ситуації суттєва, але ми впевнені, що це виправдалося з погляду просування бренду GGbet.

Для нас важливо зберігати за собою репутацію кіберспортивного букмекера №1 у світі. Хто, як не ми, може пропонувати подібні неординарні маркети з такими високими коефіцієнтами.

Котирування на цю подію за кілька годин знизилися з 501 до 50.

Жоден топ-клуб Італії не зміг виграти на вихідних: коефіцієнт вийшов шаленим

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: сенсаційна перемога Ястремської, провали «Ман Сіті» та «ПСЖ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 4
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт