Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Футболісти «Шахтаря» презентували нову колекцію одягу від Parimatch – фото

Владислав Стародубцев
Голкіпер Андрій Пятов, захисник Валерій Бондар і хавбек Тарас Степаненко стали рекламними обличчями нової колекції одягу онлайн-магазину PM Store букмекерської компанії Parimatch.
Футболісти «Шахтаря» презентували нову колекцію одягу від Parimatch

Футболісти «Шахтаря» презентували нову колекцію одягу від Parimatch

Як зізнаються «Гірники», поза полем вони найчастіше обирають функціональний і зручний одяг, що здатний підкреслити характер.

Тарас Степаненко, один із лідерів нинішнього «Шахтаря», зізнається, що віддає перевагу стилю sport casual, а його улюблені кольори – чорний, білий та сірий. 

«У повсякденному житті я найчастіше ношу зручний і комфортний одяг. Переважно вибираю стиль sport casual, оскільки він доречний для будь-якого приводу. Мій буденний гардероб складається з нейтральних кольорів, серед найулюбленіших – сірий, чорний і білий.

Як відомо, одяг, який ми носимо, безпосередньо впливає на те, як ми себе почуваємо. Я прагну до того, щоб одяг відповідав декільком критеріям. Нововведенню, харизмі та спокою. Днями я приміряв асортимент PM Store. І зрозумів – це беззастережно мій стиль, який відповідає ключовим критеріям вибору гардероба», – зізнається 31-річний півзахисник. 

Тарас Степаненко

Тарас Степаненко

Натомість його одноклубник – Андрій Пятов – каже, що намагається стежити за трендами. 

«Поза полем я обираю сучасний одяг, співзвучний з останніми трендами. Якщо узагальнити, кежуал-стиль мені ближче за духом і по функціоналу. Причому особливо люблю кежуал в чорному, бежевому і зеленому кольорах. Хоча на офіційних прийомах також комфортно себе почуваю і в діловому стилі.

Не буду приховувати, участь у фотосесії PM Store мене приємно здивувала. Асортимент складається зі сміливих і якісних речей. Як бонус, одяг мега комфортний. Це мерч, заряджений на перемогу. Він підкреслює ті якості, які для мене так важливі – виклик, стиль і наполегливість», – пояснює досвідчений воротар. 

Андрій Пятов

Андрій Пятов

А от Валерій Бондар розповів про свою улюблену річ у гардеробі. Ні, це не коштовний бомбер від Gucci або кросівки від Balenciaga. Фаворит молодого оборонця – ігрова футболка «Шахтаря» з власним прізвищем на спині. 

«Скажу чесно, улюблена річ в гардеробі – футболка «Шахтаря» з моїм номером і прізвищем. А ось в буденному житті я частенько поєдную спортивні речі з повсякденними. Наприклад, ношу джинси і худі з кросівками. Це зручно, комфортно і трендово.

А ось улюблених кольорів в одязі, як таких, немає. Для мене головне, щоб відчувався комфорт.

Мені здається, спортсменам і любителям спорту в повсякденному житті не вистачає одягу в стилі sport casual. Так що PM Store запропонував унікальну лінійку асортименту. У цьому одязі є сміливість дизайну і стилю. Відчувається статусність речей. Підкреслюється цілеспрямованість характеру. Загалом, є все, що ми спортсмени так любимо», – резюмував 22-річний центрбек. 

«PM Store – перший офіційний магазин бренду Parimatch. Онлайн-стор надає широкий асортимент функціонального і якісного одягу для любителів спорту. Філософія магазину виходить далеко за рамки брендованої продукції. На зміну нудним логотипам прийшли круті речі з унікальними принтами і стильним дизайном», – зазначили представники букмекера. 

Нагадаємо, БК Parimatch – офіційний титульний спонсор донецького «Шахтаря». 

Як повідомляв «РБ», СЕО українського підрозділу холдингу Parimatch Наталія Гілевич розповіла, чому вони отримали ліцензію для роботи на легальному ринку України, але так і не розпочали роботу. 

У БК Parimatch розповіли, як заохотити українського гравця користуватися легальними майданчиками

Роналду, Мората і Щенсни стали обличчями рекламної кампанії БК Parimatch – відео

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт