Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Футболістам збірної Сальвадору пропонували гроші за відбірковий матч до ЧС-2018

Олександр Веселов
На офіційній прес-конференції гравці збірної Сальвадору повідомили, що їх намагалися підкупити напередодні кваліфікаційного поєдинку до Чемпіонату світу-2018 проти команди Канади. Договірний матч? Можливо. Хоча в даній ситуації прихильники українського футболу не побачать нічого екстраординарного…
Футболісти Сальвадору не прийняли грошову пропозицію бізнесмена

Футболісти Сальвадору не прийняли грошову пропозицію бізнесмена

Для початку нагадаємо турнірну ситуацію. В зоні КОНКАКАФ наразі триває четвертий раунд кваліфікації до ЧС-2018: збірні, розбиті на групи по чотири учасника, ведуть боротьбу за потрапляння до вирішального раунду відбору. З кожного квартету виходить по дві кращі команди. Перед останнім туром в групі «А», де грають Мексика, Гондурас, Канада і Сальвадор, склалась наступна ситуація: мексиканці вже забронювали місце в п’ятому раунді, Сальвадор – вилетів, а ось Гондурас і Канада ведуть боротьбу за другу путівку – не виключено, навіть доведеться рахувати різницю забитих й пропущених м’ячів. В заключному турі Мексика приймає Гондурас, а Канада – Сальвадор.

табло

Як повідомляє CBS Sports, вчора на прес-конференції представники Сальвадору оприлюднили аудіозапис, в якому сальвадорський бізнесмен Рікардо Паділья, що має зв’язок з Гондурасом, пропонував футболістам збірної Сальвадору фінансове заохочення напередодні гри з Канадою, а саме: по 30 доларів США за кожну зіграну хвилину гравцю, якщо Сальвадор виграє, по 20 – якщо зіграє внічию, 15 – програє 0:1, нічого – поразка буде в два м’ячі і більше. Логіку фінансового заохочення зрозуміти можна, якщо повернутися до турнірної ситуації. Але, на відміну від України, в інших частинах світу речі називають своїми іменами – недопустимість втручання третьої сторони у спортивний поєдинок, тому мова йде про спробу організації договірного матчу.

Форвард збірної Сальвадору Нельсон Бонілья, коментуючи запис, сказав наступне: «З урахуванням того, що ми зараз почули, хочу заявити, що команда виступає проти подібних процесів у футболі. Ми бажаємо бути відвертими перед громадськістю – люди повинні знати, що відбувається навколо національної збірної країни. Ми розуміємо, наскільки погані наслідки може викликати подібний випадок».

Матч між збірними Канади і Сальвадору пройшов 6-го вересня на стадіоні «БіСі Плейс» у Ванкувері. Поєдинок завершився перемогою канадців з рахунком 3:1.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року екс-футболіста збірної Сальвадору, дискваліфікованого через договірні матчі, було вбито.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт