Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Футбольний Нострадамус: гравець спрогнозував рахунок матчу «Ман Юнайтед» – «Саутгемптон»

Владислав Стародубцев
Сьогодні у рубриці «Оце так ставка!» клієнт букмекерської компанії Paddy Power, який примудрився вгадати хокейний рахунок у матчі минулого туру англійської Прем’єр-ліги між «Манчестер Юнайтед» та «Саутгемптоном» (9:0).
Гравець спрогнозував рахунок матчу «Ман Юнайтед» - «Саутгемптон» (9:0)

Гравець спрогнозував рахунок матчу «Ман Юнайтед» – «Саутгемптон» (9:0)

Футбольний Нострадамус або наступник Ванги – напевно, саме так друзі почали називати беттора ірландської компанії Paddy Power, адже чоловік спрогнозував точний рахунок у поєдинку, де, здавалося б, не варто очікувати настільки розгромної перемоги «Червоних дияволів» – 9:0. 

Незрозуміло, які небесні сили ним рухали, коли він вирішив спробувати «упіймати удачу за хвіст», і наважився зробити ставку на перемогу «Манчестер Юнайтед» в матчі з «Саутгемптоном» з рахунком 9:0 за коефіцієнт 200.0

Щоправда, у Paddy Power полегшено видихнули, коли дізналися, що наш герой поставив лишень £1 (₴38), а не, до прикладу, £1000. Однак це не скасовує крутості парі, оскільки це був тільки третій подібний випадок в АПЛ – у жовтні 2019-го року «Лестер» каменя на камені не залишив від того ж таки «Саутгемптона» (9:0), а у березні 1995-го «Ман Юнайтед» на «Олд Траффорд» знищив «Іпсвіч Таун» (9:0). 

З перших хвилин для «Святих» усе пішло шкереберть: Янкевіч грубо порушив правила проти Мактоміная, за що і був вилучений на 4-й хвилині – певно, навіть спітніти не встиг. «Саутгемптон» протримався буквально третину тайму, а далі розпочався фестиваль голів  – за 20 хвилин підопічні Уле Гуннара Сульшера спромоглися заколотили чотири м’ячі у ворота суперника. 

У другому таймі манкуніанці дещо заспокоїлися: зустріч протікала у стилі «Ви не здатні забити бодай гол, а ми наб’ємо стільки, скільки захочемо». 

На екваторі другої тайму «Ман Юнайтед» провів ударний відрізок, за підсумками якого бідолашний Алекс Макарті був змушений двічі діставати «шкіряного» з сітки власних воріт. Зустріч перетворилася для Хазенхюттля на пекло, коли на 86-й хвилині рефері дістав другу червону картку – на цей раз Беднареку, який ще і оформив автогол у першій 45-хвилинці. 

Водночас парі перебувало під загрозою, позаяк за 5 хвилин до завершення основного часу перевага «Червоних дияволів» над суперником складала лишень 6 м’ячів. Втім, на радість беттору, манкуніанці змогли забити ще три голи до завершення зустрічі, а гравець Paddy Power, вочевидь, не міг повірити у те, що це дійсно сталося з ним. 

Завдяки цій перемозі «Манчестер Юнайтед» втримав другу сходинку та продовжує гонитву за «Манчестер Сіті», що лідирує. Після 22-х турів у команди Сульшера 44 очки та 2 місце, тоді як «Саутгемптон» перебуває у середній частині турнірної таблиці – 12 місце і 29 залікових балів.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав історію гравця, у якого доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.

Британець зробив ставку на власне схуднення – чоловік скинув 32 кг і виграв ₴186 тисяч

Наступне тренерське звільнення АПЛ: букмекери обвалили коефіцієнт на Моурінью

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт