Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Франція – Україна: букмекери назвали шанси Шовковського вийти на поле

Владислав Стародубцев
45-річний легендарний голкіпер збірної України та київського «Динамо» Олександр Шовковський потрапив до заявки «Синьо-жовтих» на товариський матч проти Франції через спалах COVID-19 у таборі нашої національної команди.
Франція - Україна: букмекери назвали шанси Шовковського вийти на поле

Франція – Україна: букмекери назвали шанси Шовковського вийти на поле

Напередодні матчу проти чинних чемпіонів Європи збірна України отримала неприємні новини: ПЛР-тести голкіперів Андрія Луніна та Андрія Паньківа виявили наявність COVID-19.

А перший номер нашої збірної – воротар «Шахтаря» Андрій Пятов був змушений піти на самоізоляцію, позаяк після матчу з Десною в УПЛ у нього та Тараса Степаненка виявили COVID-19.

Єдиним стражем воріт, який поки не став жертвою вірусу, залишився Георгій Бущан. Команда Андрія Шевченка буде вимушена випустити асистента головного тренера Олександра Шовковського на поле, якщо ПЛР-тест Бущана виявиться позитивним або Георгій отримає ушкодження, яке не дозволить йому продовжити зустріч.

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, шанси СаШо вийти в основному складі або з’явитися на заміну в матчі зі збірною «Трьох півнів» оцінили коефіцієнтом 4.20 або майже 24% ймовірності.

«Перш за все хочу сказати, що це виглядає, мабуть, трохи сенсаційно. Але ситуація могла б бути смішною, якби не була насправді такою прикрою для нашої команди. Три воротарі здали позитивні тести на коронавірус. Тому було ухвалено рішення включити мене до заявки на матч із Францією. Я свою фізичну форму підтримую завжди, але впевнений, що Георгій Бущан свиню не підкладе, і виходити на поле мені не доведеться», – цитує Шовковського прес-служба УАФ.

Олександр повісив бути на цвях наприкінці 2016-го року, а востаннє одягав воротарські перчатки у 2017-му році, коли зіграв на турнірі легенд у Казахстані.

Товариський матч між збірними Франції та України зіграють сьогодні, 7-го жовтня, на стадіоні «Стад де Франс». Початок зустрічі – о 22:10 за Києвом. Пряму трансляцію поєдинку забезпечить телеканал «Футбол 1».

Які коефіцієнти пропонують букмекери на цей матч – читайте у бетторському прев’ю від «Рейтингу Букмекерів» за посиланням.

Португалія – Іспанія: букмекери не змогли визначити фаворита матчу

80%, що Шевченко тренуватиме збірну України під час Євро-2021

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт