Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Екс-менеджер Betfair: Pinnacle Sports скористався «галасом» і зробив собі безкоштовну рекламу

Рейтинг Букмекерів
Колишній менеджер біржі ставок Betfair Скотт Фергюсон повідомив про те, що сенсаційна новина Pinnacle Sports про (схожий на договірний) матч на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу була, на його переконання, лише піар-трюком букмекерської компанії, інформує CalvinAyre.
Фергюсон вірить у приховані цілі Pinnacle Sports

Фергюсон вірить у приховані цілі Pinnacle Sports

Декілька днів тому букмекер Pinnacle Sports заявив про підозріло велику суму ставок на поєдинок Australian Open, де мікст-пара Андреа Главачкова/Лукаш Кубот грала проти Лари Аррубаррена-Весіно і Давида Марреро. За твердженням онлайн-букмекера, тим часом як три схожих матчі, що проходили паралельно, зібрали $2 тис, на протистояння цих двох пар клієнти «завантажили» більше $25 тис (на перемогу першої). Pinnacle Sports був змушений закрити лінію на матч за 13 годин до його старту.

Однак Фергюсон, екс-глава одного з підрозділів біржі ставок Betfair, сумнівається в щирості заяви онлайн-букмекера. За його словами, ні Betfair, ні титульний спонсор William Hill не зупиняли прийом ставок на протистояння Главачкової/Кубота і Аррубаррена-Весіно/Марреро і не повідомляли про підозрілу активність клієнтів навколо матчу.

Фергюсон також додав, що бачить в подібному інформаційному «вкиданні» з боку Pinnacle бажання компанії зробити своєму бренду безкоштовну рекламу у світових ЗМІ на тлі скандалу з договірними матчами в тенісі. До того ж минулої осені не в кращому світлі Pinnacle Sports  виставило в серії своїх статей-розслідувань про світ нелегального гемблінгу авторитетне видання New York Times. Тепер же, завдяки настільки масовому розголосу новини про «договірний матч» на Australian Open, онлайн-букмекер з’явився в заголовках мас-медіа в набагато вигіднішому піар-ракурсі.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт