Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Динамо – Ворскла УПЛ: прогноз на матч 18.09.2023

Ярослав П'ятницький
Матч Динамо – Ворскла 7 туру УПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 18 вересня 2023.

динамо-ворскла

У рамках 7-го туру української Прем’єр-ліги київське «Динамо» буде приймати на своєму полі полтавську «Ворсклу».

Матч Динамо – Ворскла УПЛ 2023 заплановано на понеділок, 18-го вересня, початок гри – о 17:00 за київським часом. Поєдинок відбудеться у Києві на стадіоні ім. Валерія Лобановського.

Глядачі можуть подивитися цю зустріч на телеканалі 2+2, а також на youtube-каналі FootballHub.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії GG.BET виставили коефіцієнти Динамо – Ворскла. На думку БК, фаворитом на успіх є підопічні Мірчі Луческу:

  • перемога «Динамо» – 1.41 (ймовірність 67%)
  • нічия – 4.81 (19%)
  • перемога «Ворскли» – 6.78 (14%)

Прогнози експертів

Відомий український журналіст-інсайдер і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Бурбас склав прогноз на матч 7 тур УПЛ Динамо – Ворскла:

У «Динамо» важкий старт сезону. Команда поки міцна в амбіціях, але далеко не у своїй грі. Результати якщо і даються, то або просто натяжно, або зі скандалами. А інколи і не даються взагалі. Як от в Одесі. Це я про єврокубки вже мовчу, де валідольні протистояння, які витягли на морально-вольовому піднесенні, згодом зійшли нанівець через брак відповідного класу.

Але повертаємось до своїх баранів. Внутрішніх. Давайте памʼятати два останніх матчі удома «Динамо» у Полтави не виграло. В останньому сезоні нічия, перед цим поразка. Нинішня «Ворскла» при всіх своїх проблемах, а їх ой як чимало, так от команда тримається на плаву.

Скрипник і Ко жахливо втягувалися в сезон, ширились навіть чутки про злив тренера. Але згодом команда набрала обертів і три перемоги поспіль свідчать про нащупування гри і міцний загартований характер. Це дає певну впевненість, що можна чіплятися за очки у Києві. Або хоча б зіграти гідно.

Подивитися інший прогноз на матч УПЛ Динамо – Ворскла від наших експертів можна за цим посиланням.

Статистика команд

До цього часу «Динамо» зіграло лише 3 матчі в УПЛ внаслідок перенесення окремих поєдинків через кваліфікацію до Ліги конференцій УЄФА. Кияни мають у своєму активі 2 перемоги та 1 поразку – проміжне 10-те місце, але можуть вийти на перше, якщо виграють перенесені зустрічі.

Варто зауважити, що підопічні Мірчі Луческу у всіх своїх матчах УПЛ проти «Миная» (4:1), «Оболоні» (4:2) та «Чорноморця» (2:3) зіграли на ТБ (2,5) і навіть ТБ (4,5). Крім цього, тричі зіграла ставка «обидві заб’ють».

Водночас полтавська «Ворскла» провела 5 матчів в УПЛ 23/24: на рахунку «зелено-білих» 3 перемоги та 2 поразки. Наразі команда Віктора Скрипника посідає 5-те місце в турнірній таблиці.

Зазначимо, що у чотирьох з п’яти поєдинків за участю полтавців зіграла ставка «обидві команди заб’ють», а також тотал більше (2,5).

Останні 5 офіційних зустрічей між суперниками завершилися наступним чином: 3 перемоги «Динамо», 1 звитяга «Ворскли» і 1 нічия. Знову ж таки ставка «обидві заб’ють» зіграла в чотирьох з останніх п’яти очних матчів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт