Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери відкрили лінію на наступника Шевченка у збірній України

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує клієнтам спрогнозувати, хто стане наступним тренером головної команди країни. За оцінкою фахівців, до трійки головних претендентів потрапили Сергій Ребров, Мирон Маркевич і Роман Григорчук.
Букмекери відкрили лінію на наступника Шевченка у збірній України

Букмекери відкрили лінію на наступника Шевченка у збірній України

Учора футбольну інформаційну бульбашку сколихнула новина про відхід тренерського штабу Андрія Шевченка зі збірної України. 44-річний фахівець вирішив не продовжувати контракт, тому, найактуальніше питання, яке наразі хвилює уболівальників: а що далі? 

«РБ» пропонує ознайомитися зі списком спеціалістів, які потрапили у лінію Favbet, як потенційні кандидати на вакантну посаду. 

Сергій Ребров

  • Статус: головний тренер клубу «Аль-Айн» з ОАЕ
  • Ймовірність призначення: 33% (3.0)

Напевно, найперше ім’я, що спадає на думку пересічного вболівальника, коли розмірковуєш про наступника Шевченка. Воно і не дивно, адже ще торік ЗМІ тиражувалися інформацію: Ребров підписав попердній контракт з Українською асоціацією футболу, але Сергій Станіславович, звісно, цю інформацію не підтверджував, але не приховував бажання попрацювати на чолі збірної. 

Хай там що, а висмикнути його з «Аль-Айна» буде непросто, адже клуб з Близького Сходу навряд погодиться відпустити Реброва, який тільки два місяці у команді, без солідної компенсації. 

Мирон Маркевич 

Маркевич вдруге очолить збірну?

Маркевич вдруге очолить збірну?

  • Статус: очільник Комітету національних збірних УАФ
  • Ймовірність призначення: 33% (3.0)

Два роки тому в одному з інтерв’ю Мирона Богданович зазначив наступне. 

«Чому я погодився очолити комітет національних збірних УАФ, а не пішов працювати тренером? Я погодився з однієї причини – мене попросили, щоб Шевченко продовжив роботу. По-друге, мені сказали, що якщо у Шевченка не вийде, я буду головним тренером збірної. Заради цього я сидів і сиджу», – підсумував 70-річний тренер. 

Маркевич – перший тренер від історії збірної України, який не зазнав жодної поразки на тренерському містку «Синьо-жовтих». Під його керівництвом команда зіграли тільки 4 матчі: 3 перемоги і 1 нічия. Сталося це у 2010 році, коли Мирон Богданович поєднував роботу на двох посадах – очолював «Металіст» та збірну України. 

Роман Григорчук

  • Статус: безробітній, останній клуб – солігорський «Шахтар»
  • Ймовірність призначення: 20% (5.0)

56-річний фахівець – третій за шансами у лінії. Неодноразово говорив про бажання повернутися до роботи в Україні, де він підкорив серця багатьох уболівальників завдяки роботі у «Чорноморці». 

Вояж у Білорусь виявився плідним у контексті трофеїв: «Гірники» виграли національний чемпіонат і Суперкубок країни, що вкотре підтверджує кваліфікацію пана Григорчука. Він завжди працював на клубному рівні – у нього відсутній досвід роботи зі збірними командами. 

Андрій Шевченко

Шева підпише новий контракт?

Шева підпише новий контракт?

  • Статус: безробітній
  • Ймовірність повернення: 10% (10.0)

Безсумнівно, Андрій Миколайович – один з найкращих керманичів в історії збірної України. Шевченко зумів вивести наших хлопців у історичний чвертьфінал Євро-2020. 

Можливо, він передумає і погодиться підписати нову угоду з УАФ. Принаймні аналітики не стали відкидати можливість такого варіанту. Хоча володар «Золотого м’яча» відкрито заявляє про амбіції початку кар’єри у клубному футболі. 

Блохін, Скрипник, Ротань та інші

Найменше шансів опинитися у збірній України у Олега Блохіна – лишень 0,5% (200.0). Доволі низька ймовірність працевлаштування у головній команді країни у головних тренерів «Зорі» та молодіжної збірної: Віктора Скрипника і Руслана Ротаня – у обох по 14% (7.0). 

Водночас сума вашого парі помножиться на 15, якщо біля керма »Синьо-жовтих» працюватиме колишній коваль успіхів «Олександрії» Володимир Шаран (6,6%) або чинний наставник «Десни» Олександр Рябоконь (6,6%). 

Цікаво, що у лінії Favbet немає жодного іноземного спеціаліста. 

Коли ми дізнаємося ім’я наступника Шевченка?

За інформацією генерального директора телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександра Денисова, за тиждень, 9 серпня, повинен відбутися Виконком УАФ, під час якого учасники зібрання затвердять нового головного тренера збірної України. 

Цікавий факт: в червні аналітики у 37,5% (2.50) оцінювали перебіг подій, за яким Андрій Шевченко не стане продовжувати контракт з УАФ. А у липні коефіцієнт підскочив до 2.80 (33%). 

Must read: наша редакція підготувала матеріал з цікавими статистичними даними щодо ставок, які укладалися клієнтами БК Vbet протягом Євро 2021 (2020). 

Половина експертів «Рейтингу Букмекерів» вийшла в плюс у липні

Все перевернулося з ніг на голову: у лінії на майбутнє Ярмоленка різко змінилися котирування

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт