Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: в якому клубі продовжить кар’єру Вілшер?

Владислав Стародубцев
Екс-гравець збірної Англії Джек Вілшер днями за обопільною згодою розірвав контракт з «Вест Хемом», у якому виступає українець Андрій Ярмоленко. За оцінкою букмекерів, 28-річний півзахисник, найімовірніше, продовжить кар’єру в чемпіонаті Шотландії.
Букмекери: в якому клубі продовжить кар’єру Вілшер?

Букмекери: в якому клубі продовжить кар’єру Вілшер?

У підписанні колишнього гравця низки англійських клубів, який наразі перебуває у статусі вільного агента, зацікавлений головний тренер «Рейнджерс» Стівен Джеррард, який прагне підсилити середню лінію віце-чемпіонів Шотландії перед стартом команди на груповому етапі Ліги Європи.

Портал Oddschecker інформує, що за останні 24 години у лінії щодо наступного клубу Джека 42% бетторів уклали парі саме на перехід у «Рейнджерс». На цю мить коефіцієнт на такий перебіг подій складає 1.40 або майже 72% ймовірності.

Натомість на варіант, за яким Вілшер залишиться в АПЛ та приєднається до «Астон Вілли», пропонують котирування 2.87 (35%). Імовірність повернення хавбека в «Арсенал» оцінили у 17.0 (6%).

Джеку у юному віці вдалося проявити себе в англійській Прем’єр-лізі: у сезоні 2008/2009 років хлопчина став потрапляти до заявки команди Арсена Венгера. Англієць став наймолодшим дебютантом «Канонірів» у клубній історії, позаяк він дебютував у 16 років та 236 днів. Уболівальники «Арсенала» покладали на нього величезні надії, проте травми не дозволили йому реалізувати власний потенціал.

У «Вест Хемі» історія повторилася: у сезоні 2018/2019 Вілшер зіграв за «Молотобійців» 11,4% від максимально можливої кількості хвилин на полі, у сезоні 2019/2020 цей показник знизився до 6,2%, а у кампанії 2019/2020 дорівнював 0%. За три сезону у складі підопічних Девіда Мойєса він зіграв 16 матчів і не забив жодного разу.

За оцінкою фахівців порталу Transfermarkt, на цю мить Джек коштує 4,8 млн євро.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики букмекерської компанії 1xBet оцінили шанси новоспеченого форварда «Манчестер Юнайтед» Едінсона Кавані стати найкращим бомбардиром чемпіонату Англії.

Беттори почали масово ставити на перемогу «Евертона» в АПЛ

Сульшер – out? Норвежець став головним претендентом на звільнення

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт