Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери різко змінили котирування на можливий трансфер Ярмоленка

Владислав Стародубцев
Існує висока ймовірність того, що сага з трансфером півзахисника лондонського «Вест Хема» та збірної України Андрія Ярмоленка в інший клуб завершиться, так і не почавшись.
Букмекери різко змінили котирування на можливий трансфер Ярмоленка

Букмекери різко змінили котирування на можливий трансфер Ярмоленка

Історія з можливим від’їздом 31-річного вінгера з Туманного Альбіону отримала новий виток розвитку. Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський у сьогоднішньому випуску шоу, посилаючись на агента Ярмоленка Вадима Шаблія, розповів, що Андрій не збирається покидати «Вест Хем». Мовляв, нещодавня інформація про можливе дострокове припинення співпраці з «Молотобійцями» заради переходу у «Фенербахче» – маячня.

«Шаблій прямо сказав: інформація про можливий відхід – це фейк. До часу, коли завершується контракт, жодних думок про перехід, у тому числі у Туреччину, не існує, а угода Андрія з «Молотобійцями» діє до червня 2022-го року», – резюмував Співаковський. 

Відповідно до котирувань букмекерської компанії Favbet, на цю мить шанси на перехід Ярмоленка у «Фенербахче» оцінюють коефіцієнтом 3.50 (28,5%), тоді як на перебіг подій, за яким вінгер залишиться у «Вест Хемі» станом на початок лютого наступного року, пропонують укласти парі за 1.40 (71%). Ставку за 25.0 (4%) розрахують як виграшну, якщо «Динамо» підпише контракт з Ярмоленком під час зимового трансферного вікна.

Ще вчора вдень «Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що в Андрія більше шансів піти з «Вест Хема», аніж залишитися. Як бачимо, сьогодні ситуація кардинально змінилася. Серед інших можливих варіантів продовження його кар’єри фахівці пропонують парі на перехід у будь-який клуб з МЛС (50.0, 2%) або Китаю (100.0, 1%).

Цього сезону Ярмоленко жодного разу не з’явився у стартовому складі лондонської команди на матч англійської Прем’єр-ліги, а за 5 матчів, в яких він з’являвся на полі, відіграв сумарно 97 хвилин, не відзначившись жодною результативною дією. Наразі гравець перебуває на самоізоляції через вірус COVID-19, який він підхопив під час перебування у таборі національної збірної України. Очікується, що він зможе повернутися за 10 днів, 5-го грудня, коли «Вест Хем» гратиме проти «Манчестер Юнайтед».

Нагадаємо, що букмекерська компанія 1xBet пропонує величезну лінію спеціальних ставок на Лігу чемпіонів.

Букмекери: «Тоттенхем» став одним з фаворитів АПЛ після перемоги над «Ман Сіті»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт