Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери приймають ставки на статистику Мессі в «ПСЖ»

Владислав Стародубцев
Хоча 34-річний аргентинець і досі офіційно не підписав контракт з парижанами.
Букмекери приймають ставки на голи та статистику Мессі в «ПСЖ»

Букмекери приймають ставки на голи та статистику Мессі в «ПСЖ»

Букмекерська компанія 1xBet, схоже, ні на йоту не сумнівається, що шестиразовий володар «Золотого м’яча» незабаром підпише контракт з «ПСЖ» – принаймні, клієнти букмекера уже мають можливість укладати парі на голи та інші статистичні показники Ліонеля в дебютному сезоні у Парижі. 

Голи і гольові передачі

Найімовірніше, Мессі заб’є щонайбільше 30 голів за сезон у Франції. Перебіг подій, за яким нападник заб’є як мінімум 31 гол, оцінюють у 45% (коефіцієнт – 1.90), тоді як відповідно 55% (1.55) – що Лео не досягне такої кількості результативних ударів. 

Якщо ви впевнені, що футболіст проб’є тотал більше 12,5 у контексті зроблених асистів, до вашої уваги котирування 1.83 або ж 51% ймовірності. 

У минулому сезоні найкращим бомбардиром Ліги 1 став лідер атак «ПСЖ» Кіліан Мбаппе – у його активі 27 голів в 31 матчі. А найкращим асистентом став вже колишній форвард «Ліона» Мемфіс Депай, у доробку якого 12 гольових передач за 37 поєдинків. В останньому для себе розіграші Ла Ліги Ліонель забив за «Барселону» 30 голів і став автором 9 асистів. 

Хет-трики і дублі 

50% (1.85) – шанси Мессі оформити щонайменше 8 дублів у Лізі 1 сезону 2021/2022 років. Цьогоріч аргентинець десять разів забивав двічі в одній зустрічі (8 дублів у Ла Лізі, 1 – у Кубку Іспанії, ще 1 – на Кубку Америки за збірну). 

Ймовірність сценарію, за яким Ліонель оформить щонайменше 2 хет-трики, дорівнює 40% (2.30). У 2021 році він жодного разу не забивав тричі за 90 хвилин зустрічі. 

Дисциплінарні покарання

Сума вашого парі помножиться на 14.5 (6,9%), якщо гравець отримає своє друге вилучення на клубному рівні. 

Поки що єдину пряму червону картку в кар’єрі Мессі отримав у січні за надмірну грубість (вдарив суперника по голові).  Тоді в зустрічі за Суперкубок Іспанії «Барселона» протистояла «Атлетіку».  Це вилучення стало першим для нього за 753 матчі у складі «Блаугранас»

Варіант, за яким Лео отримає більше 4 жовтих карток, котирується на рівні 2.20 або 42% ймовірності. Якщо згадувати сезон Ла Ліги 2020/2021, у пасиві Мессі загалом було 3 «гірчичника».  

До слова, чемпіонат Франції уже стартував: у першому турі «ПСЖ» з мінімальною перевагою виграв у «Труа» (2:1), кольори якого захищає український нападник Микола Кухаревич. Як інформував «РБ», букмекерська компанія Favbet жартома запропонувала Мессі підписати контракт із закарпатським Минаєм»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт