Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили вище шанси збірної України виграти групу Ліги націй

Сергій Гумен
Збірна України успішно стартувала в Лізі націй сезону 2020/2021. У першому матчі групової стадії турніру «Жовто-сині» на своєму домашньому стадіоні мінімально обіграли команду Швейцарії. Після результатів першого ігрового дня букмекери переглянули котирування на перемогу підопічних Андрія Шевченка у квартеті 4.
Букмекери оцінили вище шанси збірної України виграти групу Ліги націй

Букмекери оцінили вище шанси збірної України виграти групу Ліги націй

У першому турі групового раунду Ліги націй збірна України на «Львів Арені» приймала національну команду Швейцарії. Підопічні Андрія Шевченка відсвяткували перемогу з рахунком 2:1. У складі «Жовто-синіх» забитими м’ячами відзначилися півзахисники Андрій Ярмоленко та Олександр Зінченко. За гостей один гол забив нападник Харіс Сеферович.

Зазначимо, що в паралельному поєдинку групи 4 відносини з’ясовували збірні Німеччини та Іспанії. «Бундестім» відкрила рахунок на початку другого тайму після голу форварда Тімо Вернера. Однак «Червона фурія» не опустила руки й змогла відігратися в компенсований час. Нічию своїй команді приніс захисник Хосе Луїс Гайя.

Після вчорашніх результатів букмекерська контора Favbet оцінила шанси команди на перемогу в групі. Імовірність того, що збірна України стане тріумфатором цього квартету, дорівнює 14% (коефіцієнт – 7,0). Варто нагадати, що після жеребкування, яке відбулося в Амстердамі третього березня, шанси «Жовто-синіх» на перемогу становили 7%. Що стосується ймовірності перемоги українців у турнірі, то вона дорівнює лише 4% (25,0).

Фаворитами продовжують вважатися команди Іспанії та Німеччини. На перемогу підопічних Луїса Енріке запропоноване ​​котирування 2,1, що дорівнює 48% ймовірності. Якщо групу виграє команда Йоахіма Льова, зіграє парі з коефіцієнтом 2,2 (45,5%).

Що стосується збірної Швейцарії, то шанси цієї команди після вчорашньої невдачі оцінюються дуже низько. Всього 4% ймовірності (25,0) дають експерти на те, що колектив Володимира Петковича зможе виграти квартет 4.

У другому турі групового раунду збірна України на виїзді зустрінеться з командою Іспанії, а Швейцарія на своєму полі прийме Німеччину. Обидва поєдинки відбудуться у неділю, шостого вересня.

Букмекери назвали фаворита Ліги націй

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт