Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси в поєдинку «Зоря» – «Фенербахче»

Олександр Веселов
У четвер, 15-го вересня, луганська «Зоря» проведе історичний для себе поєдинок, дебютуючи у груповому етапі Ліги Європи – в рамках першого туру команда Юрія Вернидуба зіграє проти турецького «Фенербахче». Враховуючи кількість зірок в стамбульській команді, не дивує, чому букмекери вважають фаворитом зустрічі підопічних Діка Адвоката.
Робін ван Персі – найвідоміший гравець «Фенербахче»

Робін ван Персі – найвідоміший гравець «Фенербахче»

Згідно з коефіцієнтами букмекерської контори «Парі-Матч», на перемогу «Зорі» у протистоянні, що пройде в Одесі, можна поставити за 5.00 (ймовірність – 19%). Тріумф «Фенербахче» оцінено котируванням 1.72 (55%), за нічию пропонують 3.70 (26%).

З приводу можливої результативності поєдинку аналітики не роблять очевидних акцентів. За тотал матчу більше 2.5 голи дають 1.97 (48%), за «менше»- 1.83 (52%). Обидві команди заб’ють: так – 1.90 (50%), ні – 1.90 (50%). Найімовірнішим варіантом підсумку гри вважається рахунок 1:0 на користь «Фенербахче» – 6.00 (17%).

«Зоря» вперше перетнеться з турецьким клубом в матчі єврокубка, водночас «Фенербахче» має невдалу серію проти представників України – шість зустрічей без перемог (3 нічиї, 3 поразки). Якщо це можливо, то луганський клуб підкараулив «Канарок» у зручний момент – турецький гранд невдало розпочав сезон, змінив тренера, та ще не перемагав в національному чемпіонаті (1 нічия, 2 поразки, 16-та сходинка в таблиці).

Нагадаємо, що букмекери вважають «Зорю» головним аутсайдером квартету «А», членами якого також є голландський «Феєнорд» і англійський «Манчестер Юнайтед». Саме команду Жозе Моурінью аналітики вважають першим претендентом на загальну перемогу в турнірі.

Ліга Європи, група «А», 1-й тур

«Зоря» – «Фенербахче»

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса)

Головний арбітр: Іштван Ковач (Румунія)

Телетрансляція: 15-е вересня, початок о 20:00, канал «Футбол 1»

Вірогідний склад «Зорі»: Шевченко, Каменюка, Форстер, Сіваков, Соболь, Чайковський, Гордієнко, Гречишкін, Караваєв, Петряк, Паулінью.

Вірогідний склад «Фенербахче»: Волкан, Ван дер Віль, Шкртел, Кьяєр, Калдирим, Нойштедтер, Туфан, Соуза, Ленс, Стох, Ван Персі.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт