Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери обвалили коефіцієнт на звільнення Артети

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Арсенала» Мікель Артета ризикує покинути «Емірейтс» через незадовільні результати команди, принаймні про це свідчать котирування букмекерів.
Букмекери обвалили коефіцієнт на звільнення Артети

Букмекери обвалили коефіцієнт на звільнення Артети

Рік тому, коли іспанський фахівець підписував контракт з лондонським клубом, чимало уболівальників «Канонірів» пророкували довгострокову співпрацю «Арсенала» з Артетою. Мовляв, 38-річний спеціаліст здатен повторити долю Арсена Венгера, який тренував команду понад два десятиліття.

Втім, з початком сезону 2020/2021 років усе пішло шкереберть: непереконливий старт в АПЛ, регулярні кадрові проблеми та просто жахіття в обороні призвели до того, що лондонці перебувають у підвалинах турнірної таблиці  – на 14-му місці. «Арсенал» за 10 турів здобув лишень 13 очок, а кількість поразок (5) переважає кількість перемог (4).

На тлі таких результатів розгорілася дискусія щодо доцільності звільнення Мікеля з посади керманича команди з Північного Лондона. У минулому турі «Арсенал» у рідних стінах поступився «Вулверхемптону», і Артета на післяматчевій пресконференції розповів, що не боїться можливої відставки.

«У день, коли я вирішив стати футбольним тренером, усвідомив, що одного разу буду звільнений. Таке може трапитися на наступний день після підписання контракту, через місяць, пів року або рік. Я ніколи не переймався цим».  

Перед стартом чемпіонату букмекери практично не вірили в сценарій, за яким Артета стане першим менеджером, який втратить роботу в АПЛ сезону 2020/2021. Влітку імовірність цього оцінювали коефіцієнтом 41.0 або трохи більше як 2% ймовірності, тоді як зараз котирування на його відставку обвалилося до 11.0 або 9% ймовірності.

Впродовж наступної доби після поразки від «Вулверхемптона» 38% від загальної кількості ставок на ринку наступної тренерської відставки припали саме на іспанця, інформує портал Oddschecker.

Ба більше, букмекери обвалили коефіцієнт на можливий виліт «Арсенала» з елітного дивізіону чемпіонату Англії. Наразі більшість букмекерських контор оцінили шанси «Канонірів» на виліт у 151.0 (0,6%), хоче ще кілька тижнів тому коефіцієнт дорівнював 251.0 (0,4%), а деякі компанії і зовсім пропонують поставити на це за 81.0 (1,2%).

Відповідно до розрахунків аналітиків, колишній наставник «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі – фаворит на те, аби замінити Артету в «Арсеналі». Нагадаємо, 53-річний італієць перебуває у творці відпустці після відставки у торік у травні.

Контракт Мікеля з «Канонірами» діє до 30-го червня 2023-го року. За рік роботи з лондонцями іспанець став володарем Кубка Англії та виграв Суперкубок Англії.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», «Тоттенхем» Жозе Моурінью став одним з фаворитів на чемпіонство в АПЛ після перемоги над «Манчестер Сіті».

Букмекери різко змінили котирування на можливий трансфер Ярмоленка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт