Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали шанси Коутіньо залишитися в «Барселоні»

Сергій Гумен
Експерти букмекерської компанії Tennisi оцінили шанси бразильського півзахисника Філіппе Коутіньо залишитися в каталонській «Барселоні» після закриття літнього трансферного вікна.
Букмекери назвали шанси Коутіньо залишитися в «Барселоні»

Букмекери назвали шанси Коутіньо залишитися в «Барселоні»

Атакувальний півзахисник Філіппе Коутіньо, правами на якого володіє каталонська «Барселона», може змінити клубну прописку в поточне літнє трансферне вікно. Керівництво та тренерський штаб «Синьо-гранатових» не зацікавлені у подальшій співпраці з 28-річним бразильським футболістом, тому клуб готовий розлучитися з ним. За даними іспанських ЗМІ, каталонці готові значно знизити вартість Коутіньо для потенційних покупців. Наразі «Барселона» планує виручити з продажу хавбека 50 мільйонів євро, хоча раніше оцінювала бразильця в 80-90 мільйонів.

Попри бажання іспанського гранда позбутися півзахисника, експерти букмекерської контори Tennisi сумніваються у переході Коутіньо в інший клуб цього трансферного вікна. Швидше за все, європейські клуби не захочуть серйозно витрачатися на придбання бразильця через фінансову кризу, яка була викликана пандемією коронавіруса. На думку аналітиків, Філіппе має непогані шанси затриматися на «Камп Ноу» як мінімум до зимового трансферного вікна. Ставки на те, що «Барселона» не зможе продати півзахисника цього літа приймаються з коефіцієнтом 1,5, який дорівнює 67% ймовірності.

Якщо ж Коутіньо покине іспанський колектив цього літа, то найімовірнішим варіантом продовження його кар’єри вважається мюнхенська «Баварія», за яку він виступав в сезоні 2019/2020 на правах орендного договору. Поставити на перехід бразильця в німецький топ-клуб кожен охочий може з котируванням 3,5, яке становить 29% ймовірності. Головним конкурентом «Баварії» вважається лондонський «Тоттенхем». Трансфер хавбека в англійську команду оцінили у 17% ймовірності (коефіцієнт – 6,0). Трійку найімовірніших варіантів для Коутіньо замикає інший англійський топ-клуб – «Ліверпуль». Якщо Філіппе повернеться на «Енфілд», зіграє ставка з котируванням 8,0 (12,5%). Нагадаємо, що бразильський футболіст виступав за «Мерсисайдців» з 2013-го по 2018-й рік.

Крім вищеназваних варіантів букмекери пропонують розглянути можливість переходу Коутіньо в лондонський «Челсі» (9,0 – 11%), «Манчестер Юнайтед» (10,0 – 10%), «Лестер» (15,0 – 7%) і французький «ПСЖ» (10,0 – 10%).

Нагадаємо, що чинна трудова угода футболіста з «Барселоною» розрахована до середини 2023-го року. У сезоні 2019/2020 бразилець грав на правах оренди за мюнхенську «Баварію». Коутіньо провів 22 поєдинки в рамках німецької Бундесліги, в яких відзначився вісьмома забитими м’ячами та шістьма результативними передачами.

Раніше букмекерська компанія Tennisi оцінила шанси французького форварда Антуана Грізманна залишитися в каталонській «Барселоні» після закриття літнього трансферного вікна.

Букмекери оцінили шанси Погба залишитися в «Манчестер Юнайтед»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт