Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Лемпард – фаворит на наступну тренерську відставку в АПЛ

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард за крок до звільнення з посади керманича «Аристократів»? Принаймні про це свідчать котирування букмекерських компаній Великобританії.
Букмекери: Лемпард - фаворит на наступну тренерську відставку в АПЛ

Букмекери: Лемпард – фаворит на наступну тренерську відставку в АПЛ

Низка невдалих результатів лондонської команди спровокувала хвилю чуток про ймовірне припинення співпраці 42-річного фахівця з «Челсі». Після розгромної поразки від «Манчестер Сіті» (0:3) в АПЛ минулої суботи букмекери обвалили коефіцієнт на звільнення Лемпарда настільки, що він став фаворитом на наступну тренерську відставку у лізі (2.10, 48% ймовірності).

Відповідно до даних порталу Oddschecker, 79% від загальної кількості бетторів протягом доби після поразки від «Манчестер Сіті» «заряджали» саме на Лемпарда у лінії наступної тренерської відставки, тож не дивно, що букмекери були змушені обвалити коефіцієнт на колишнього менеджера «Дербі Каунті». Також Френк був найбільш популярним варіантом ставки на минулому тижні (47%).

На перебіг подій, за яким роботу втратить рульовий «Шеффілд Юнайтед» Кріс Вайлдер, пропонують укласти парі за 4.0 (25%). Наступний на ринку йде тренер «Крістал Пелас» Рой Ходжсон (6.50, 15%), а Стів Брюс з «Ньюкасла» – четвертий фаворит з котируванням 10.0 (10%). 

«Аристократів» зараз дійсно лихоманить: команда, що влітку витратила на підсилення 250 млн євро, зазнала чотирьох поразок у шести матчах, в результаті чого опинитися на 8-му щаблі турнірної таблиці. 

Особливого шарму ситуації додає факт про імпульсивність власника «Челсі» Романа Абрамовича у питанні звільнення наставників (з 2003-го року клуб очолювали аж 13 фахівців). Ще одним аргументом на користь відходу Лемпарда з табору лондонців може стати фактор того, що на цю мить Френк є найгіршим керманичем команди в епоху Абрамовича – в середньому «Аристократи» здобувають тільки 1,67 очка за гру, а кількість перемог не перевалила навіть за 50%. 

інфографіка The Sun

інфографіка The Sun

За інформацією британської преси, керівництво «Челсі» вивчає наразі вивчає доцільність дострокового припинення дії контракту з Лемпардом, а головний тренер збірної України Андрій Шевченко – один з кандидатів на його заміну. Чинна трудова угода Френка з лондонцями діє до 30-го червня 2022-го року. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав, що імовірність повернення Азара в «Челсі» – 40%.

Букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Манчестер Юнайтед» в АПЛ

Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн завдяки експресу на 19 матчів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт