Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: дебати між кандидатами на посаду мера Києва відбудуться на стадіоні?

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Parimatch пропонує укласти парі на перебіг подій, за яким можливі дебати між кандидатами на посаду очільника столиці, відбудуться на стадіоні, як це сталося перед виборами Президента України торік.
Букмекери: дебати між кандидатами на посаду мера Києва пройдуть на стадіоні?

Букмекери: дебати між кандидатами на посаду мера Києва пройдуть на стадіоні?

Минулоріч під час президентської виборчої кампанії кандидат Володимир Зеленський наважився на нечуваний крок: шоумен запросив тоді чинного Гаранта Конституції Петра Порошенка на дебати не у студію Національної телерадіокомпанії, а на столичний стадіон НСК «Олімпійський», перетворивши дискусію зі своїм опонентом на своєрідне шоу.

За місяць в усіх куточках України відбудуться міські вибори. Зокрема, у столиці, як і у багатьох інших містах, обиратимуть мера.

Фахівці з компанії Parimatch пропонують клієнтам лінію, в якій можна поставити на те, що дебати окремих кандидатів на посаду міського голови Києва, відбудуться на одному зі стадіонів. На відповідний сценарій можна укласти парі за 7.0 (13% ймовірності).

Водночас ставку за 1.08 (87% ймовірності) розрахують як виграшну, якщо кандидати вирішать не повторювати трюк з дебатами на стадіоні уже чинного Президента Володимира Зеленського.

Кілька днів тому кандидат від партії «Перемога Пальчевського» Андрій Пальчевський записав відеозвернення, у якому викликав чинного мера Києва Віталія Кличка на дебати.

«У мене і у всіх киян багато питань до Кличка. Як можна вкрасти 4 мільярди і не побудувати жодної станції метро за 6 років? Чому Київ відданий на розтерзання будівельної мафії Войцеховському, Микитасю і Комарницькому? І навіть після публічних викриттів схеми продовжують працювати, а ви продовжуєте на ці фірми перераховувати сотні мільйонів наших грошей.

Є ще багато інших питань до вас. Тому викликаю вас, Кличко, на дебати. Чекаю. Ваші питання, дорогі кияни, залишайте під цим відео», – сказав колишній бізнесмен.

Зважаючи на стиль поведінки Пальчевського, не виключено, що він захоче провести дебати на стадіоні.

За оцінкою букмекерів, саме він стане головним конкурентом Віталія Кличка в боротьбі за мерське крісло столиці. Нагадаємо, колишній боксер обіймає посаду мера Києва з червня 2014-го року.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що фахівці оцінили ймовірність скасування виборів міського голови української столиці через карантин.

Букмекери оцінили шанси Богдана повернутися в Офіс Президента

 

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт