Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Бенфіка» та «Шахтар» будуть забивати в Лісабоні

Сергій Гумен
Матч в Португалії, на думку аналітиків, має бути результативним. На тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1,8, на менше – 2,02. У відсотковому співвідношенні на 0-2 голи дається 47%, а на 3 і більше м’ячів – 53%. На вибір «обидві заб’ють» приймаються ставки з коефіцієнтом 1,69 (55%).
Букмекери: «Бенфіка» та «Шахтар» будуть забивати в Лісабоні

Букмекери: «Бенфіка» та «Шахтар» будуть забивати в Лісабоні

У четвер, 27-го лютого, відбудуться матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи. Донецький «Шахтар» в цей день проведе поєдинок проти лісабонської «Бенфіки» в Португалії. Нагадаємо, що в першій грі протистояння український гранд мінімально переміг португальський топ-клуб з рахунком 2:1.

Згідно з лінією букмекерської контори Favbet, перемога «Бенфіки» в домашньому поєдинку оцінюється коефіцієнтом 1,89. На успіх «Шахтаря» можна поставити з котируванням 4,1, а на нічийний результат – 3,6. У відсотковому співвідношенні імовірність перемоги португальської команди складає 50%, а українського колективу – 23%. 27% пропонують на нічийний результат.

За версією букмекерів, найімовірніший результат у поєдинку «Бенфіки» і «Шахтаря» – нічия з рахунком 1:1. На такий перебіг подій приймають ставки з коефіцієнтом 6,7 (15%).

Шанси на «вікторію» господарів поля з форою (-1) оцінюють котируванням 2,56 (36%). Перемогу «Гірників» з форою (-1) можна зіграти з коефіцієнтом 7,5 (12%).

Ставки на голи у матчі «Бенфіка» – «Шахтар»

Майбутній матч, за оцінкою експертів, має бути результативним. На тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1,8, на менше – 2,02.

У відсотковому співвідношенні на 0-2 голи дається 47%, а на 3 і більше м’ячів – 53%. На варіант «обидві заб’ють» можна поставити з коефіцієнтом 1,69 (55%).

Діапазон голів у зустрічі: 0-1 (3,8 або 26% ймовірності), 2-3 (1,9 або 53%), 4-6 (2,88 або 35%), 7+ (17,5 або 6%).

Статистичні факти про матч «Бенфіка» – «Шахтар»

На офіційному рівні лісабонський і донецький клуби провели три очних поєдинки. Двічі переможцем з них виходив «Шахтар», а одного разу – «Бенфіка». Тотал більше суперники пробили у двох протистояннях. Різниця голів – 4:3 на користь українського колективу.

Лісабонський колектив здобув лише одну перемогу в п’яти останніх поєдинках, тричі програвши й одного разу зігравши внічию. Тотал більше 2,5 був зафіксований у двох матчах. Різниця голів негативна – 5:6.

В останніх п’яти матчах підопічні Луїша Каштру відсвяткували чотири «вікторії», а в одній зустрічі зазнали невдачі. Тотал більше був зафіксований в чотирьох поєдинках. Різниця забитих/пропущених голів – 8:5.

В останньому офіційному матчі «Бенфіка» виграла на виїзді у «Жил Вісенте» з рахунком 1:0 в чемпіонаті Португалії, а «Шахтар» на своєму полі відсвяткував перемогу над «Десною» (1:0) в рамках Прем’єр-ліги.

Після 22 зіграних турів Прімейри лісабонський колектив лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача на один бал. Що стосується «Гірників», то донецький клуб впевнено посідає перше місце в УПЛ з 14-очковим відривом.

Тренерський штаб «Бенфіки» у матчі-відповіді не зможе випустити на поле двох травмованих півзахисників: Андрія Живковича і Габріеля Переса. Під питанням участь у поєдинку захисника Андре Алмейди.

У майбутній зустрічі в складі донецького клуба на поле не вийдуть травмований вінгер Саломон Манор і захисник Олександр Піхаленок. Під питанням участь в матчі атакувального півзахисника Дентіньо.

Прогноз складів на матч «Бенфіка» – «Шахтар»

«Бенфіка»: Влаходімос, Тавареш, Феррейра, Рубен Діаш, Грімальдо, Луїш, Таарабт, Серві, Рафа Сілва, Піцци, Сеферович.

«Шахтар»: Пятов, Додо, Кривцов, Матвіенко, Ісмаїлі, Степаненко, Алан Патрік, Марлос, Коваленко, Тайсон, Мораес.

Поєдинок «Бенфіка» – «Шахтар» розпочнеться о 22:00 у четвер, 27 лютого, в Лісабоні (Португалія) на стадіоні «Ештадіу да Луш». УЄФА призначив на цей матч бригаду нідерландських арбітрів на чолі з Бьорном Куйперсом. Пряму трансляцію протистояння проведе телеканал «Футбол 1».

Букмекери назвали фаворита матчу «Наполі» – «Барселона»

53% – шанси «Баварії» на перемогу в матчі проти «Челсі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт