Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 48 ракетка світу стала фавориткою «Ролан Гаррос» після вильоту Світоліної

Владислав Стародубцев
За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, у польської тенісистки Іги Швентек (WTA №48) та чешки Петри Квітової найкращі шанси здобути перемогу на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.
Букмекери: 48 ракетка світу стала фавориткою «Ролан Гаррос» після вильоту Світоліної

Букмекери: 48 ракетка світу стала фавориткою «Ролан Гаррос» після вильоту Світоліної

Сьогодні відбудуться півфінальні матчі «Ролан Гаррос»: Софія Кенін (WTA №6) протистоятиме Петрі Квітовій (WTA №12), а Іга Швьонтек (WTA №54) зустрінеться з кривдницею Еліни Світоліної Надею Подорошкою (WTA №131).

Відповідно до котирувань, головними претендентками на те, аби перемогти на «Ролан Гаррос», є Іга Швьонтек та Петра Квітова. На перемогу представниці Польщі на турнірі пропонують укласти парі за 2.30 (41% ймовірності), а ставку за 2.40 (39% ймовірності) розрахують як виграшну, якщо чешка виявиться найсильнішою за підсумками змагань.

На перебіг подій, за яким Софія Кенін вперше виграє турнір серії «Великого шлему», пропонують «зарядити» за 5.0 (19% ймовірності). Тенісистка з Аргентини Надя Подорошка, яка має українське коріння, абсолютна аутсайдерка в боротьбі за перемогу на «Ролан Гаррос». Її шанси тріумфувати оцінили у 13.0 (7% ймовірності).

Нагадаємо, що перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA №5) втретє у своїй кар’єрі зупинилася у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Франції. Уродженка Одеси у двох сетах поступилася Наді Подорошці (2:6, 4:6).

Перед початком «Ролан Гаррос» букмекери виділяли румунку Сімону Халеп (3.25, 31%) головною претенденткою на перемогу. В боротьбі за титул їй мали скласти конкуренцію  іспанка Гарбінє Мугуруса (8.0, 12,5%), білоруска Вікторія Азаренко (10.0, 10%) та американка Серена Вільямс (15.0, 7%). Як бачимо, жодна із зазначених тенісисток не змогла дістатися навіть до чвертьфіналу турніру.

Раніше повідомлялося, що Tennis Integrity Unit  спільно з французькою поліцією розпочали розслідування жіночого парного матчу, що відбувся в рамках «Ролан Гаррос», в якому зустрічалися Яна Сизикова і Медісон Бренгл проти румунок Андреї Міту та Патрісії-Марії Циг, позаяк тенісистку з Росії підозрюють в організації договірної зустрічі.

Софія Кенін – Петра Квітова: прогноз і ставка Ганни Чакветадзе

Іга Швьонтек – Надя Подорошка: прогноз і ставка Ганни Чакветадзе

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт