Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер низько оцінив шанси «Шахтаря» в матчі з «Інтером»

Сергій Гумен
В рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2020/2021 донецький «Шахтар» буде зустрічатися з міланським «Інтером». Букмекерська контора Parimatch приймає ставки на результат цього протистояння. На думку експертів, італійський клуб має вищі шанси на перемогу, ніж «Гірники».
Букмекер низько оцінив шанси «Шахтаря» в матчі з «Інтером»

Букмекер низько оцінив шанси «Шахтаря» в матчі з «Інтером»

Донецький «Шахтар» зіграє проти міланського «Інтера» в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Букмекерська компанія Parimatch оцінила шанси команд в майбутньому протистоянні.

Фаворитом поєдинку вважається колектив Антоніо Конте. Шанси на те, що «Інтер» здобуде перемогу в Києві, дорівнюють 54% ймовірності (коефіцієнт – 1,79). Зробити ставку на нічийний результат кожен охочий може з котируванням 4,0 (24%). Імовірність перемоги «Шахтаря» оцінюється у 22% (4,3).

Поставити на «вікторію» міланського клубу з форою (-1) можна з коефіцієнтом 2,35, що дорівнює 41% ймовірності. Шанси українського чемпіона виграти з аналогічним гандикапом складають всього 13% ймовірності (7,4).

У майбутньому матчі букмекер очікує результативну гру від суперників. Шанси команд пробити тотал (2,5) дорівнюють 59% ймовірності (1,62). Поставити на тотал менше можна з котируванням 2,37 (41%). Аналітики схиляються до сценарію, за якого в цій зустрічі команди обміняються голами. На такий розвиток подій – варіант «обидві заб’ють» – встановлений коефіцієнт 1,6 (59%).

Рахунок 1:1 вважається найімовірнішим результатом матчу «Шахтар» – «Інтер». Якщо зустріч завершиться з таким рахунком, зіграє парі з котируванням 8,0 (12,5%).

Найімовірнішим автором голу в складі «Гірників» вважається півзахисник Марлос. Зробити ставку на те, що бразильський хавбек вразить ворота Хандановича, можна з котируванням 3,4, що дорівнює 29% ймовірності. Що стосується «Інтера», то найвищі шанси забити «Шахтарю» має аргентинський форвард Лаутаро Мартінес. На гол нападника встановлений коефіцієнт 2,35 (43%).

Статистика матчів між «Шахтарем» та «Інтером»

Донецький «Шахтар» зустрічався з міланським «Інтером» тричі на офіційному рівні. У двох поєдинках перемогу відсвяткували «Нерадзуррі», ще в одному матчі був зафіксований нічийний результат. Різниця забитих/пропущених м’ячів – 8:1 на користь італійського колективу. Тотал більше команди змогли пробити в одній зустрічі.

Орієнтовні стартові склади на матч «Шахтар» – «Інтер»

«Шахтар»: Пятов, Додо, Бондарь, Хочолава, Матвієнко, Степаненко, Сантос, Тете, Марлос, Соломон, Дентіньо.

«Інтер»: Ханданович, Бастоні, Раноккья, Д’Амброзіо, Дарміан, Відаль, Перішич, Брозович, Еріксен, Мартінес, Лукаку.

Матч «Шахтар» – «Інтер» відбудеться у вівторок, 27-го жовтня, на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві. Цей поєдинок обслуговуватиме болгарська бригада арбітрів на чолі з Георгієм Кабаковим. Допомагати йому будуть Мартін Маргаритов та Діян Валков, четвертий рефері – Волен Чінков. За систему VAR будуть відповідати німці Фелікс Цваєр і Марко Ахмюллер.

Гра у Києві почнеться о 19:55 за київським часом. Пряму трансляцію протистояння проведе телеканал «Футбол 1».

«Мілан» – «Рома»: прогноз і ставка Юрія Шевченка

«Леванте» – «Сельта»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт